En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 2 mars 2010

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 2 mars 2010 09:45

Idag var det äntligen dags för mitt efterlängtade tandläkarbesök. Har ju väntat sååå länge på att få komma dit och fixa så att jag ska slippa min jobbiga tandvärk.


Kl 8.15 satt jag i stolen och öppnade käften, vilken jag inte fick stänga förens kl 9.30 Snacka om att nästa få kramp i käkmusklerna... ja ja jag vet att jag snackar mycket men jag har inte käften öppen så mycket då =)


Det gick så där att fixa inför rotfyllningen, för det började blöda och det ville inte sluta. Fick 3 bedövningssprutor för att det skulle ta överhuvudtaget på mig. Sen gav hon mig 2-3 bedövningssprutor där blödningen kom ifrån för att försöka hämma det. Vilket inte gick... men hon fick i alla fall rensat ena kanalen, eller rättare sagt den kanalen som hon hittar. Ska finnas 2-3 st till!!!


När jag lämnade tandläkare var jag bedövad kan jag lova. Kunde knappt prata =) och så känns det ju som att man dreglar hela tiden..


Fick jobbat undan en hel del och det känns bra även om jag var väldigt seg. Kanske efter besöket på morgonen.


Patricia var och tränade efter skolan.

Johan hämtade Moa hos Gon på vägen hem.

Jag körde direkt upp till stallet efter jobb och passade på att rida ut medans det fortfarande var ljust och soligt ute. Kicki var också i stallet så vi red ut tillsammans.


Under tiden vi red fick jag ett sms från Moa om att pappa var sjuk och jag ringde henne och då sa hon att han hade kräkts.


När jag var klar i stallet så körde jag och handlade magsjukedrycker i affären hemma. Kom hem och Johan mådde inte bra, så jag fick ringa hans chef och be hononm fixa en ny eljour.


Patricia och Anton vägrade gå ur hennes rum med risk för att bli sjuka.

Moa satt också på sitt rum, ville inte ut om det inte behövdes.


Jag bäddade för att sova på madrass i Moas rum, vägrar att sova sidan om honom nu när han är dålig.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards