En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 18 mars 2010

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 18 mars 2010 22:00

Följde med Johan direkt ner till verkstaden för att hämta nyckeln till bilen som jag skulle låna under dagen. Gick till garaget och hämtade bilen, körde upp till kontoret och hämtade papper som skulle med till mötet i Lund.

Det var så himla dimmigt att köra idag så jag var helt slut i huvudet när jag kom fram.


Var tillbaka vid halv två tiden, gick ner och lämnade nyckeln. Fastnade på snickeriet där de satt i diskuterade programmen vi jobbar i. Johan ska till Eskilstuna nästa vecka och ville ha lite fakta med sig dit.


Moa hade prov på huvudstäder idag och som vanligt gick det hur bra som helst. Hon hade 3 fel av 38 möjliga vilket jag tycker är kanonbra.

Hon kommer i stort sett alltid hem med prov i olika ämnen med full pott. Hon är jätteduktig.


Patricia och Anton är ju förkylda så de sitter/ligger i sängen och i soffan och kollar film på film.


Jag var så grymt trött när jag kom tillbaka från mötet så det blev inte mycket vettigt gjort på eftermiddagen. Fixade lite i ena chefens rum. Han har efter ca 1½ år fått upp hyllor så nu kunde pärmarna komma upp där.


Johan gick på jouren idag. Igen känns det som, är väl bara 2 veckor sedan förra gången. Har blivit lite tätt nu när de är så få.


Körde till stallet och fixade till Seline och Magina, mockade och borstade dem, sen red jag först Seline som verkligen gick hur bra som helst på banan och sen Magina. Vi har lite kommunikationsproblem, men det gick skapligt på slutet. Fick väldigt ont i ryggen när jag red henne. Hon har så korta steg så jag tror att ryggen inte orkade med de snabba stegen.


Det var så skönt ute idag, + 11 grader, lite vind och mulet, men det gör inget att det är mulet när det är så varmt.


Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards