En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 6 mars 2010

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 6 mars 2010 22:00

Strök undan en hel hög med tvätt på morgonen/förmiddagen.

Moa vill ju ha ridstövlar så vi körde till Rycketofta för att se vad de hade för några där.Tyvärr hittade hon inga som passade henne där. För långa i skaftet stora i vaderna. Vi köpte musli till Seline.

Johan, Moa och Miche körde mig till stallet. Jag hade bestämt med Kicki att vi skulle rida ut.

De körde till Hofterup och provade stövlar där, men där fanns inga heller i rätt storlek. Så de körde vidare till Malmö och My one. Där hittade hon ett par hoppstövlar som hon tyckte kändes perfekt. Så nu har hon äntligen fått ett par fina stövlar.

Seline var som vanligt väldigt pigg så när jag och Kicki ridit en liten runda så red Kicki till stallet och jag fortsatte att rida ett tag till. Så allt som allt red jag ca 2 timmar. Soligt och blå himmel men kallt i vinden, men vi höll värmen ändå.


Patricia och Anton körde till Bårslöv på förmiddagen och på eftermiddagen körde Anton Patricia till HFRK för Patricia skulle vara funktionär på 2-ornas uppvisning.


När Johan, Moa och Miche hade kommit hem så fixade tjejerna mat och Johan körde och hämtade mig i stallet.

Hem och käkade snabbt som ögat, en snabb dusch innan vi skulle köra in till ridhuset för att kolla uppvisningen.


Lite voltige, (vet inte om någon är elev på skolan)

Otroligt duktiga, för den här hästen var stooor!


  


Fotbollsmatch mellan Sverige och Danmark! 4-1 till Sverigen blev det.

Sen Lilla Alvin som bara var så söööt!

Höjdhopp och det avslutade med 1.45 cm


     


Avslutning,väldigt suddig bild, men jag tyckte den var lite skoj när jag kollade hur Patricia och Liza går. De rör sig likadant,,, har de känt varandra länge eller??! =)


  

  

Höll på i 2 timmar och när de var klara körde vi Patricia till Bårslöv igen. De skulle passa Antons småsyskon på kvällen.

De körde hem på moppe till oss på natten och det var nog väldigt kallt eftersom det var 3-5 minusgrader på kvällen vid 20-tiden.


Moa sov över hos Miche och de var ensamma hemma. De kollade på World trade center och sen sov det. Blev rätt sent alltså =)


Patricia hade fortfarande ont i örat samt att hon hör dåligt tycker hon. Slår lock både inne i örat och även utanpå. Det är det vänstra örat som krånglar. Jag tycker att jag känner igen att jag får så när jag är förkyld. Vi får avvakta ett tag för att se vad det utvecklar sig i.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards