En vanlig dag hos oss...

Direktlänk till inlägg 27 mars 2010

Shopping hela dagen

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 27 mars 2010 22:00

Bestämde på morgonen att vi skulle köra neråt lödde och kolla lite i outlet butikerna. Behöver vårskor, byxor och lite annat smått och gott.

Moa följde med oss, Patricia och Anton hade sovit i Bårslöv och ville inte följa med. De skulle fixa med Patricias moppe. Fixa med avgasröret (tror jag).


Vi hamnade först i Hofterup för att kolla nya ridbyxor till Moa, hon har växt ur sina andra så hon kan knappt knäppa dem längre =). Hon hittade ett par svarta som hon tyckte om, sen hittade vi även ett par ljusa tävlingsridbyxor till Patricia på rea.

Och jag behövde ju nytt bett till vår superhyper aktiva häst. Enl Frida i stallet så är det väldigt svårt att hitta just det bettet som jag söker. Har lånat ett sådant av henne nu under 2 veckor.

När jag står och kollar så minsann om inte exakt det bettet som jag letar efter hänger där och bara vill att jag ska köpa det. Det var det sista hon hade och hon visste inte om det gick att beställa fler. Känns som en otrolig tur!!


Körde vidare till lödde och gick runt i outletbutikerna, men där hittade vi inget direkt. Fast det är klart Moa hittade ett par Puma vårskor.


Körde vidare till malmö, Johan ville inom Net och net för att kolla vad deras hårddiskar kostade. Han konstaterade att de var typ 2 kr dyrare så han köpte ett där. Hittade fyndhörnan och där ligger en sådan telefon som Moa har för halva priset. Saknas penna, minneskort och så var det repor i den. När de öppnade och kolla den så var det repor i skyddsplasten !!! Fynd nr 2 denna dag!!


Vidare ner till Entré i malmö, johan hittade 2 par byxor, jag en stickad tröja, kjol och tunnare tröja. Moa köpte ett par jeans tights.


Sen var det full fart hem för nu var vi så genomtrötta... och jag hade stallet kvar.

Upp till stallet och red på landets trevligaste häst =)


Hem och bara var..

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 1 november 2012 21:49

Idag träffade vi de nya ägarna till vårt gamla hus i Rydebäck o fick lämnat över nycklarna. Känns otroligt skönt! Nu kan vi äntligen lägga fokus på vårt nya:)...

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 13 augusti 2012 06:27

Moa hoppade Belino på en pay and ride i Viarp. idag hoppade de en hel bana på 70 cm o gjorde det riktigt bra =)...

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 12 augusti 2012 17:01

Årliga Lisebergsturen... härligt väder o då måste man åka en runda m kållerado =D...

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 5 augusti 2012 16:29

Då var kontraktet skrivet på gården!!!! Så himla gött!! Efter träffen hos mäklaren så körde vi till gården o kollade lite på vilka saker som säljaren skulle lämna kvar eller slänga. Ja det känns så bra att vi ÄNTLIGEN ska flytta till gård....

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 5 augusti 2012 14:57

Då gav vi oss av hemåt, vi gick först in på tändsticksmuseet, sen radiomuseet o när vi var klara i jönköping så körde vi till Grimeton vid varberg. Gick en guidad tur där. Som sista stopp körde vi inom ullared!! Hann inte gå så länge där eftersom Mo...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards