En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 13 augusti 2010

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 13 augusti 2010 22:45

  


Nu är Moa 13 år och då är det eget minutenkort som gäller så vi körde till banken och fixade detta.

Körde till väla och fotade Moa för Id-kort och för att se om vi kunde hitta något skoj till Björn eftersom han fyller år idag. Hittade inte vad jag tänkt så det fick bli pengar istället.

Han önskade sig ridjeans eller virke till deras lekstuga. Så vi tog en bräda och satt fast jeanstyg och i det stoppade vi pengar till honom, så får han själv köpa vad han önskar.

Moa köpte nya örhänge på glitter innan vi körde hem.


När vi kom hem så käkade vi och sen cyklade jag till stallet för att hämta hem Seline från betet. Jag klädde på henne och cyklade upp henne till stallet. När jag kom dit så kom Frida hem precis så hon bytte om och hoppade upp på Seline och hopptränade henne en stund. Seline var på hugget och tyckte det var roligt att hoppa idag.

Linn kom upp och red på Mafiozo och lämnade honom också uppe i stallet. Senare innan Johan hämtade mig så kom Lena som skulle hämta hem Tensan också. Malin kör Odessa till Mia och Olof en vecka till eftersom hon ska resa bort.


Hem och en snabbdusch för sen skulle vi ner till Billeberga och fira Björn. Blev bjudna på nybakade matbullar och det var väldigt gott!


Hem och bytte om för att sen köra upp till stallet igen och ge Seline mat igen...

Björn, Moa och jag körde till hagen och lastade in höet i släpet och hämtade våra saker som vi inte lyckades få med oss innan på dagen.

Under tiden så slängde Johan ner halm i stallet.


Patricia och Anton var iväg hela dagen med 4-hjulingen. Skulle byta en kedja/rem??? kommer inte ihåg vilket det var nu, men det tog lång tid i alla fall. Så de hann inte komma och gratta Björn.


Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards