En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 21 augusti 2010

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 21 augusti 2010 23:11

Vaknade av att ryggen inte ville ligga still längre, så det var bara att gå upp. Och huset i övrigt sov väldigt gott. Satt mig och läste lite tidning och bara tog det lugnt.

Ute var det riktigt varmt och soligt. Tanken var stranden!!! Men under förmiddagen så ändrade sig vädret till lite mer mulet, men fortfarande väldigt varmt.

Moa stack hem till Miche, Patricia och Anton körde till vallåkraträffen för att se om folket vaknat än =). Sen vidare till Bjuvsburnouten.

Johan stack och fotade och jag körde till stallet och red en stund på Seline. Men hon var inte riktigt fräsch så jag fick hoppa av och se vad som var fel.... och ja hon är halt!!!! =(((

Vet inte varför, men jag skulle gissa att hon har sprungit i hagen och halkat och fått en rejäl sträckning i bogen eller armbågen på höger sida... Var inte bra eftersom hon egentligen skulle ha varit med på en träningstävling imorgon som hon verkligen hade behövt!

Vet inte, men eftersom det är Vallåkraträffen och väldigt många kör runt uppe vid hagen så kanske de har blivit lite uppjagade av detta och sprungit som knasar. Märkte att hon hade varit svettig, men trodde att det var Patricia som slarvat lite igår efter att hon varit ute och galopperat, men jag tror tyvärr inte att det är så =(


Hem och käka, duscha och sen in till stan för att kolla cruisingen som skulle gå genom stan. Tyvärr så drog det ut ca 2 timmar på tiden och när de väl kom så kom det inte i samlad trupp. Men några bilder blev det, dock inte så bra

      Patricia vill ha en rosa amerikanare, så vi skulle fota alla rosa bilar =)D

Dessa grabbar fick bråttom in i bilen när de såg att polisen stod och stoppade alla som inte riktigt följde reglerna.

    Jo just det, ha ha ha...   En bil för Johan ???  


Patricia och Anton tröttnade och körde själva runt lite i deras gula ATOS =)))

Och Patricia tyckte det var liiiite pinsamt när vi stod och fotade dem och att alla människor undrade vad vi fotade =D

   


De körde förbi oss några gånger eftersom de bara följde rytmen på de andra bilarna

   


Och efter en stund så såg vi dem igen trodde vi.... Hur stor är sannoliken att  bilarna kommer efter varandra så här inom ca 10 min mellanrum =o

Kolla regskyltarna....

  


Patricia och Anton körde hem och käkade för att sen köra vidare till Bårslöv, Vallåkra och stan tillsammans med GT.

Moa, Miche och Wilma kom hit och hoppade Cookie en stund på kvällen, sen gick de hem till Miche för Moa skulle sova över där eftersom Miches föräldrar skulle iväg på kvällen och komma hem på natten.


Jag och Johan körde till stallet och kollade till Seline igen och det hade inte blivit bättre... Monica hade tagit in dem eftersom volvo-killarna körde som tokiga runt hagen och hästarna var helt uppskruvade.

Jag gav dem lite extra hö så de skulle ha lite att göra.


Vi körde ner om Vallåkra för att se om det hände nåt spännande, men polisen var överallt så det var lika lugnt som vilken lördagkväll som helst. Visst det var massor med bilar, men ingen körde. Annars brukar de burna på rätt bra, men det är stopp för det i år. Och jag kan förstå för de som bor 15 m ifrån tycker nog inte det är så där spännande. Men jag tycker att de kunde ha haft någonstans till dem där de kunde köra och busa under kontrollerade former. Så risken är ju att det blir mer festande på campingen/idrottsplatsen eftersom vädret är superskönt.

Eller så kör de någonstans där polisen inte är.... finns ju rätt mycket bra vägar och raksträckor i närheten. Så i år är nog polisen på sin vakt både i vallåkra och helsingborg. Gör allt för att hålla det lugnt.


Vi körde hem och tog det lugnt istället.  

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards