En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 16 augusti 2010

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 16 augusti 2010 23:00

Usch nu är det allvar igen... klockan 6 är väldigt tidigt att gå upp. Framförallt när man har gått upp mellan 8-11 under hela semestern, eller ja förutom igår då förstås =)

Efter fika klockan 9 så var det som vanligt igen... Och vad saker det kom in på en gång. Det är inte bra att komma tillbaka och många av de andra redan har jobbat några veckor. För de är ju redan helt inne i allt, men en annan som varit borta i 4 veckor och knappt kommer ihåg inloggningar i datan och så.


På eftermiddagen fick jag reda på att vi har morgondagen på oss att godkänna alla arbetsorder som ska gå med i faktureringen för juli månad. Och jag som trodde att de redan hade fakturerat för juli månad. Men nä.... det är bara att köra på. Så om jag hade kommit ner till normalpuls under 4 veckor så kan jag säga att nu är den på maxpuls igen. Det tog 4 timmar så var det som innan semestern igen. Det är inte riktigt bra!!! =(


Hoppas att jag kan stå emot lite mer nu i höst för jag måste nog börja tänka lite mer på hur jag mår tor jag.

Har ju väldigt många runt mig som säger till mig och stöttar mig när det är kämpigt, så jag är väldigt lyckligt lottad som har så många som faktiskt bryr sig. TACK alla! Och ni vet vem ni är!  


Fick skjuts av Johan till stallet. Han körde och hämtade Moa som varit med Lisette hela dagen. De hade varit i stallet och fixat med Bellino och gett Seline mat.

Sen stack Johan iväg och fotade när han kört hem Moa.


Jag och Monica red ut på fältet vid bälteberga gård. Racade 2 rundor, sen orkade inte hästarna mer, det var tungt, har ju regnat massor nu. Och så har det varit så grymt kvalmigt hela dagen. Sitta-still-och-svettas-väder...


Cyklade hem via grusvägen och havet, så ca 1,5 mil på 34 minuter, känns helt okej.


När jag kom hem så hade Moa städat och höll på att vika tvätt.

Patricia fixade disken när hon och Anton kom hem på kvällen, TACK för det tjejer!

Absolut de bästa!!!  

    



Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards