En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 24 augusti 2010

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 24 augusti 2010 22:17

Moa riktigt längtade till skolan idag, de har ju 2 dagar med introduktion på högstadiet, så det är mycket information och lekar för att lära känna varandra.


Patricia körde moppe till skolan och det hade inte varit skoj att köra hem eftersom här har blåst riktigt mycket idag. Och REGNAT i omgångar. Strålande sol i 5 minuter sen regnar det som att himlen öppnat sig. Det är verkligen helt grått ute, så man kan inte se ut genom fönstrena för att sen bli lika fint, blå himmel och sol igen efter 15 minuter. Skumt!


Första dagen för Anton i skolan och det hade varit en bra dag. De hade haft en lära-känna-varandra-dag. Så alla nya ettor till de gamla fyrorna fick lära känna varandra. Hans schem för den här terminen var enormt, börjar kl 8.20 alla dagar och går till kl 17 alla dagar utom fredag då de slutar kl 18!!!!

Häftigt schema! Man får ju nästan tro att det är för att de ska få ihop sina timmar som de tydligen inte fått från ettan till trean. Men att de kanske inte pluggar alla de timmarna. Förvisson är det mycket praktik i fyran, så det blir antagligen lättare.


Patricia och Moa är väl skapligt nöjda med sina schema förutom lite tunga ämnen som kemi det sista Patricia har på måndag och fredag eftermiddag. Moa tycker nog mest att det ska bli spännande med de nya ämnena som de ska ha.

Kan inte fatta att hon börjat på högstadiet!!!


Jag har varit superseg hela dagen på jobb. Känns inte som att det blev så där jättemycket gjort, men när jag gick hem så var det rätt så tomt ändå på mitt bord. Kunde alltså gå hem och vara nöjd trots allt.


Kom och käkade, johan stack in och jobbade en stund.


Jag och tjejerna åkte till stallet. Patricia gick runt med Seline på ridbanan, Moa gick och sprang med Bellino under tiden jag mockade.

Björn ville ha lite hjälp att lastträna och Mafiozo är envis som bara den, men efter lite övertalan och bus så sprang han in i släpet=)

Björn testade först att gå och sen springa in i släpet och Mafiozo i full fart efter =)) Mafiozo var jätteduktig och stod still inne i släpet och bakade något steg och gick duktigt in igen. Björn var nog så stolt man kan bli =D


Jag och Patricia masserade och stretchade Seline, sen hjälpte Patricia att bygga liten banan till Moa som hon skulle springa runt med Bellino.



Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards