En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 15 augusti 2010

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 15 augusti 2010 22:00

Klockan 6 var det dags att gå upp och det var liite trögt, men när det är roliga saker på gång så går det oftast lättare =)

Väckte upp familjen och fick ätit frukost och sen körde vi till stallet och packade ut saker i bilen och hästen i släpet.

Hjälpte Frida att lasta Curre som inte var fullt så intresserad av att åka så tidigt på morgonen.

Tävlingsplatsen den här helgen var Perstorp. Och Frida var snäll och hjälpte oss att hoppa Seline eftersom vi har haft lite problem med henne på de sista tävlingarna.

Och som väntat så gick det bra för Frida vet när hon ska trycka till Seline så att Seline vågar hoppa utan tvekan. Hon petade ner en bom och rev ett hinder, så 8 fel i grunden, men hon stannade inte!!! Så heja Frida.


Detta var första regionala hopptävlingen som Seline gick och banan var inte svår så det fixade hon utan problem. Det är ju mer att hon är osäker som gör att hon stannar och eftersom Seline blir osäker så smittar det av sig på Patricia. Men nu vet Patricia mer vad hon ska träna på. Hon gick banan med Frida för att lära sig lite hur Frida tänker. Mycket viktigt och nyttigt!


             


Hem och duschade, åkte till Ödåkra där vi blev bjudna på riktigt söndagsmiddag och gott var det.... Skulle även hämta hem mina saker som stått på vinden hos dem. Men jag hade redan hämtat mycket så det var lite böcker som jag tog med hem. Sen tog jag lite annat som de inte ville ha kvar längre.


När vi kom hem så bytte jag och Moa om för att köra till stallet igen för att mocka och gå ut och gå med Bellino.


Under tiden så fixade Johan läckan i uppe på taket.


Patricia har ont i halsen, men verkar inte så jättedålig. Hon har haft det ett par dagar nu och det har inte blivit bättre. Hoppas bara att det inte blir halsfluss.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards