En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg under augusti 2011

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 15 augusti 2011 22:45

Idag hade Moa och Julia bestämt att de skulle träffas och den här gången skulle de börja hos oss i stallet.

Moa tog bussen till vallåkra och träffade Julia vid stationen, hon kom med tåget.

De red och fixade med Bellino, sen gick de till tåget för att åka hem till Julia och äta lite. Sen cyklade de till Julias stall och red Storm.

           

På kvällen kom Chilla och hälsade på en stund.

Jag var i stallet och red medans Johan hämtade Moa i Billeberga hos Julia. Patricia och Anton hade gått med Chilla från Gantofta. Antons bil mår inte bra så det blev till att gå. Antons mamma kom och hämtade Chilla.

 

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 14 augusti 2011 22:16

Idag skulle vi ge Leif sin 70 års present... Han har önskat att få åka till Bilkyrkogården vid Ryd mot Tingsryd. Johan var ju där för ett bra tag sen, men Leif kunde inte följa med då. Så nu hade Jeanette fixat med så att vi skulle åka dit.


Vi stannade på vägen och åt hemmalagad pastasallad med tillbehör.

Lite häftiga målningar på huset =)

         

Körde sen vidare en kort stund till bilkyrkogården... lite bilder på det.

                     

Sen körde vi till Lunnabacken och fikade. Gick sen in i parken och kollade blommor och andra växter.

                                           

Patricia körde hela vägen dit och nästan halva vägen hem. Sen blev hon trött och jag tog över. Hon blir trött i axel och fotled...


På vägen hem körde vi och lämnade Loppan till sitt stall igen...

Väntade på Johan som skjutsade hem Leif och Margareta, sen blev det inom kinarestaurangen på vägen hem... massa hungerkänslor uppstod de sista milen hem =)


Kom hem vid 21.30 tiden, alltså inga hästar idag... och det ångrade jag vid 23 tiden, för som det regnade och det var inte varmt precis =(...


Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 13 augusti 2011 21:30

 

Åkte upp till stallet på förmiddagen och red en kort stund på banan innan jag gick bort med henner till hagen igen. De fick vara ute på natten, för det skulle inte vara så kallt under natten.

På eftermiddagen åkte vi till Billeberga för att fira Björn.

Vi hade lånat loppan så Patricia fick övningsköra till Billeberga.

           

Moa red en stund på Cozze på förmiddagen.

     

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 12 augusti 2011 21:45

Patricia åkte med oss in på morgonen, hon skulle köra kl 7.20 Gäller att passa på att köra så mycket som möjligt, när det finns tider.


Johan körde och handlade medans hon körde.


Moa hade sovmorgon och när hon vaknat så åkte hon till Gunilla och sen åkte de vidare till stan vid middagstid och sen hem till Gunilla efter det.


Tog in Seline på kvällen för de hade lovat regn under natten.


Pizza som sig bör på fredag =)


Var så grymt trött efter en första vecka efter semestern... varit mycket prat och tankar som hjärnan jobbat på högvarv med dygnet runt...

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 11 augusti 2011 21:45

Johan är ju taxi sin sista vecka av semestern... jag blev lämnad i god tid, sen var det hem och hämta Patricia som skulle till körskolan för teori och körning. Moa som skulle till hundskolan. Idag var det sista gången och de avslutade i Bruces skog med spår och sen grillade de korv.

My var trött och blev så klart blött för det regnade hela dagen mer eller mindre. Så det gick så där för dem, men de gick en runda i Bruces tillsammans med en annan hund som bara hade ett öga och tyckte det var lite jobbigt.


Patricia övningskörde med Johan efter körskolan, de hämtade Moa och sen hämtade Johan mig.


Inget ridande idag heller.... trist och blött väder..

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 10 augusti 2011 21:45

Redan idag var det jobbigt att komma upp... bara tredje dagen, men usch så tufft!

Fick skjuts idag också, det är ju rätt skönt att slippa ta bussen på morgonen.

Johan körde Moa och My till hundskolan, idag var det agility och det hade gått bra. My var lite trött och okoncentrerad vissa stunder, men hon är ju fortfarande bebis så hon får tycka det blir för mycket ibland =)

Moa var i alla fall jättenöjd med henne. De somnade gott i soffan efter Johan hämtat hem dem =)

Patricia gjorde inte mycket på dagen, satt och pluggade körkort och lite sånt.

Det är mycket prat på jobb nu, vad händer i framtiden och såna funderingar.... många som har väldigt mycket funderingar och jag blev utsedd till Helsingborgs kurator... nä skoja bara, men jag fick höra mycket... Skönt att de flesta är tillbaka nästa vecka så vi kommer iordning igen.

Till hagen och kollade Seline.. tror hon vilade, för jag orkade inte rida och jag tror inte Patricia orkade pga hennes förkylning. Hon har även fått så ont i magen och ryggen. Tror det beror på den envisa hostan hon har.

Moa red och fixade med Bellino som vanligt! My gillar att vara i stallet så hon är ett självklart kort där =)


 


Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 9 augusti 2011 21:45

Fick skjuts av Johan till jobb, sen körde han hem och hämtade Patricia som först skulle på teori och sen sin första övningskörning på körskolan.

Moa och My fick skjuts till hundskolan där de fick träna på rallylydnad... fick en bana som de skulle följa. Verkade rätt mycket att komma ihåg. Vilket håll man skulle snurra på och stanna och flytta runt mm.

Johan körde till HFRK och fick riktat Selines sko. Viveca var snäll och hjälpte till med detta samt att vi fick några söm.

På eftermiddagen hämtade de lilla loppan och Patricia fick övningsköra en stund. De lämnade bilen och kom och hämtade mig på jobb.

Patricia åkte hem till Anton, som sen skjutsade henne till hagen. Jag skjutsade Moa till stallet.

Moa red Bellino, medan Patricia satt på en tappsko på Selines vänstra fram. Patricia är rätt så förkyld så hon orkade inte rida mer än tillbaka till hagen igen.

Jag körde bort till hagen och lämnade sakerna till Patricia. Lilla My var med och tyckte vi var fruktansvärt tråkiga. Hon ville få igång Seline, men Seline låtsas som att hon inte ser My.... se och njut av bilderna nedan:

(kolla även Selines framben på första och sista bilden)

             Rätt nöjd hund efter en dragkamp där hon lyckade förflytta Selines framben i alla fall... Synd att man inte kan höra hur Seline suckar när My kämpar som värst...

 

När Patricia kom till stallet med Seline så var det fram med verktygen så hon kunde sätta på tappskon.




 

Patricias sko

   Hovslagaren som satt på en tappsko förra veckan. se själva och bedöm!


 


Moa busade runt på Bellino =)


   



Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 8 augusti 2011 21:30

Ja då var det tid att ställa klockan igen... usch och fy! Känns som att jag skulle kunnat vara ledig liiite till faktiskt. Tyvärr skyller jag på sommarens väder som inte varit riktigt vad vi varit vana vid de sista sommrarna.

Beviset var att jag kom ihåg samtliga inloggningar, vilket man inte ska göra om man kopplat av fullt ut under semestern =(... ja ja till frukost så var det som man inte varit ledig något. Man kommer så snabbt in i jobbet igen.

Moa fick skjuts av Johan till Råå brukshundsklubb där hon ska gå på hundskola tillsammans med My nu i 4 dagar. Idag fick de träna på lydnad och det hade gått jättebra. Men de var väldigt trötta när de kom hem på eftermiddagen.

Patricia hade tagit det lugnt hela dagen eftersom Anton jobbade och Johan hade inte heller gjort så mycket.

På kvällen blev det hoppträning för Frida. Till och med Linn var med på Maffe och Moa var med på Bellino och så klart Patricia och Monica.

Var lite svårt för Bellino, han stannade lite och visste inte riktigt hur han skulle göra, men det gick bra på slutet. Seline var laddad som vanligt!

                                                                             

My var med och det började ju regna och vi hade inte regntäcke med oss, därför ser hon ut som en dränkt hund... och så denna sand... ja hon fick duscha när vi kom hem efter en lite snabb promenad hemma.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards