En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 3 maj 2011

1,9 grader den 3 maj är inte vad man vill ha kan jag säga.... okej vi kom väl upp till 5-6 grader på dagen och soligt, men näää vi vill ha 20 grader nu!

Det regnade lite på eftermiddagen, samma som igår.


Moa åkte med mig in till jobb på morgonen, för idag skulle vi på läkarbesök ang Moas ångestattacker.

Så klockan 8,45 var vi på plats och Moa fick väga och mäta sig först... och vi blev så glada för hon hade växt rejält sen den 7/12-10 och även gått upp vikt. Så skönt för henne! Hon kämpar på för att gå upp i vikt och nu så börjar det kanske hända saker. Sköterskan som vägde henne förstod på oss att vi blev glada så hon kom ut med viktkurvan och pratade även med Moa om att det såg jättebra ut och att Moa inte ska lyssna på vad andra säger om hennes vikt utan vara den fina tjej hon är. En sköterska som verkligen känner när det är rätt att prata med ett barn/ungdom. =)

Prata även med läkaren som säger att det med hennes attacker bör gå över inom en snar framtid, han kan inte göra mycket nu och eftersom Moa känner att det börjar bli bättre, så vill han avvakta ett tag. Vi kommer att ha en telefontid för att se hur det går för henne.

Hon fick göra lite tester för att se att det inte är något annat, men allt tyder på stress och hon fick lite tips om hur hon ska göra när det börjar skaka i kroppen. Så nu får vi se om det blir bättre för henne. Håller tummar och tår =)


Jag skjutsade henne till skolan efter att vi inhandlat lite birkabulle och choklad i kiosken på lasarettet till henne =)


De hade haft redovisning på skolan och de hade fått jättemycket beröm för deras framträdande och förberedande. Kul!


Johan och Moa körde till väla och Hyllinge för att leta efter en vårjacka till Moa. Hon lånar Patricias väst och även en jacka och det är liiite för stort för henne. De hittade en jeansjacka som passade henne jättebra!


När jag körde hem från jobb så körde jag inom Råå och lämnade in vår trasiga hoppsadel på sko och nyckelservice. Hoppas nu att det blir bra!


Jag körde till stallet själv under tiden. Red Seline ca 20-25 minuter på banan, travade lite mer idag. Seline börjar bli riktigt trevlig att rida. Tänk om vi kan få behålla detta nu, fast jag vet att det blir annat när vi rider ut och busar igen =).


Ringde och pratade en stund med Patricia på kvällen när de satt och åt kvällsmat, sorry! Men första gången jag ringde så var hon i duschen och Hanna svarade. Hanna säger att de har hittat på lite bus som vi får se när de kommer hem.... hmmm undra vad det är. hon säger att det inte är nåt farligt, de har inte tatuerat eller piersat sig =) och inte blondat sig.... spännande.

Patricia är fortfarande förkyld, men bättre idag än igår. Tar säkert lite längre tid att bli frisk när man byter klimat. Hoppas att hon snart känner sig bättre.


Patricia hade haft kontakt med Anton som befinner sig i Kristianstad den här veckan, och där snöade det!!! Nähä det vill vi verkligen inte ha nu.


 

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards