En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 6 maj 2011

Johan har veckovila idag, men skjutsade ändå Moa och mig till skola och jobb. Johan skulle även ha en litet snabbt möte på morgonen, trots ledighet.


Fick gjort lite grann av allt möjligt känns det som, Var lite mer folk på kontoret än innan i veckan, lite möte och så och då blir det ju lite mer liv i bygget.


Hade lite chattkontakt med Patricia på middagen och hon sa att hon hade ont i halsen, men annars skapligt bra. De var lediga, men tyvärr så var det molnigt och blåsigt idag så de skulle ut och gå lite i bergen.

Igår hade de haft 30 grader så då kunde de sola =)


Johan och Moa kom och hämtade mig vid 15.20 tiden, vi körde hem och bytte om, körde sen vidare till stallet och gjorde stalltjänsten.

Vidare ner till Södervidinge för att hämta Rebecka som skulle på simskola. Åsa var bortrest och Pontus är sjuk så Patrik fick inte till det riktigt.

Rebecka var jätteduktig i bassängen, de hoppade från kanten, simmade bröstsim, och låg och flöt på rygg.

Lämnade henne och körde direkt till stallet, jag red och Moa mockade lite från Selines hage under tiden.

Johan körde in till stan och köpte kinamat för vi kände att vi inte orkade laga något i kväll.


Hade lite chattkontakt med Patricia på kvällen också och de skulle gå och lägga sig, tanken var att jag skulle ringa, men vi kom hem så sent så vi tar telefonsamtalet imorgon...


Seline börjar bli lite piggare nu, hon var väldigt ivrig att få börja trava idag, så istället skrittade vi lite mer och sen provtravade vi lite mot slutet. Gick så där, för hon vill verkligen bara springa nu... Känns som hon är lite mjukare över ryggen och bakdelen igen, har även fått en liten grop uppe på länden och det är ju bara positivt.





Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards