En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 11 maj 2011

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 11 maj 2011 23:15

Rullar på... Lämnade Moa hos Gon.

Som vanligt full fart på jobb, även om det är en vecka av lite lugn, men jag rullar inte tummar kan jag säga.


Efter jobb så var det full fart till Viarp eftersom Moa skulle rida ut till Ottarp med sin ridgrupp. Jag cyklade med som vanligt! De flesta tjejerna i gruppen frågade förra veckan om jag inte kunde cykla med, för de tyckte det var så skönt att jag gjorde det =)

Moa och julia var lite nervösa inför uteritten, men så lyckliga de var när vi skulle hem =)

                       

När vi kom tillbaka till stallet, så cyklade jag direkt upp till stallet och Johan skjutade upp Moa. Hon började fixa till Seline och jag red henne en stund på banan. Som vanligt skritt, ryggning och lite trav. Gick bra!

Johan kom och hämtade Moa efter att han varit och handlat. Jag cyklade hem och det gick bra även om sittbenen var lite slitna när jag kom hem =)


När jag kom hem så sa Johan att det hade varit jordbävning i spanien, inte alls långt från där Patricia är. Så jag ringde henne direkt för att kolla hur det var med dem. Och det var inte bra, men inte pga av jordbävningen för den hade de inte ens märkt av!! Det som inte var alls bra var att Patricia hade blivit sparkad av en häst när hon skulle släppa  ut den i hagen. Hästen hade blivit irriterad och sparkat till henne på låret, så Patricia ramla baklänges och slog i armbåge och händer. Det var svullet ben och ont i resten av kroppen =(

Hon satt med massa kyla på benen för att lugna ner det lite. Hoppas det blir bättre snart så hon kan röra sig igen... inte roligt när sånt händer när de är långt hemifrån =/

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards