En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 10 maj 2011

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 10 maj 2011 22:11

Direkt på morgonen kände man att det skulle bli en varm och fin dag idag.

Moa åkte med och lämnades hos Gon. Var på jobb 7.30 idag för Johan skulle åka till Göteborg med 2 andra från verkstaden. Det är elmässa där och de brukar åka på den vartannat år.


Jag hade några fakturor kvar som jag fixade till och sen fixade jag till schemat fram till september, för att se hur det blir bemannat under sommaren.... det är inte klokt, men det är snart semester igen!!! =)


Luften gick ur mig lite efter att jag var klar med fakturorna så jag tog god tid på mig att fixa med schemat, för det kändes som att inte hjärnan var riktigt påkopplad idag =/.


Mamma ringde och ville käka lunch efter att hon varit på besök på lasarettsområdet. Så vid halv tolv kom hon och pappa och vi käkade i matsalen på lasarettet. Satt och snackade en bra stund innan jag gick upp och fortsatte jobba.


Strax efter 16 gick jag hem, orkade verkligen inte mer... var såå trött.


Körde hem och satt mig på uteplatsen och käkade lite och bara njöt av värmen och solen =)


Strax innan 18 körde jag och hämtade Moa som var på skolan tillsammans med Gon och hennes handbollskompisar. Vi körde hem och Moa bytte om, sen vidare till stallet och fixade. Moa gräsade Seline, medans jag mockade hagen och smörjde 2 träns.

Johan körde och tankade jobbebilen och körde sen inom posten och skickade iväg traderavinst. När han var klar körde han till jobb och lämnade bilen och började gå hem.

På vägen hem från stallet så hämtade vi Johan vid Ramlösa station. Till Citygross och handlade lite innan vi rullade hem och höll kväll.


Chattade med Patricia en kortis och hon har fått ett kontantkort istället nu så hon kan ta emot samtal gratis =)


Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards