En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 28 maj 2011

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 28 maj 2011 22:15

Michaela ringde och ville att Moa skulle följa med till busfabriken och Moa hade lovat Michelle att de skulle vara så det var bara att be Miche följa med och så blev det.

Björn hämtade upp dem och så var de iväg ca 3 timmar och busade, avslut på Max för lite mat =)


Patricia och Anton kom hit och Patricia körde oss till stallet. Johan som handledare idag också, men snart så vågar jag =)

Hon körde via vallåkra, viarp, härslöv, tågarp, ottar, bälteberga och till stallet. Går galant nu... Nästan inga stopp på hela vägen, kanske 2 stycken, men det är ju inget. Hon kommer bra iväg när hon stannat och kör ska över vägar, start i backar går kanon bra, okej inga jättebranta backar, men skapligt för att få bra rull bakåt om man inte har bra dragläge. Växlar jättebra, inte ryckigt och konstigt!


I stallet så slängde vi ner halm, Patricia gick ner och mockade medans jag och Anton fortsatte slänga ner. Sen hämtade Anton in Seline medans jag och Patricia satt maten.

Patricia red, tränade på samma som jag gjorde för Lisette och det gick bra, fram tills Patricia fick för ont i sitt ben och då bytte vi ryttare. Anton fick rida och idag travade han till och med lite grann. Patricia hade Seline kopplad med grimskaft för säkerhets skull =).


Johan kom och Patricia körde hem oss, via skolvägen och vallåkra.


Moa och Miche stod ute och väntade på oss i regnet, eller rättare sagt de hade gått till baksidan och stod under tak och väntade på oss.


Rebecka och Pontus kom vid 16 tiden för vi ska passa dem i eftermiddag/kväll och natt. Det är massa svensexor och möhippor för Patrik och Åsa just nu.

Och denna gången blev det på samma dag.

Pontus blev lite ledsen när Åsa gick, men han grät nog max i 30 sekunder, Åsa hann bara stänga dörren och säkert inte ens lämna tomten innan han slutade. skönt att det gick så snabbt =)

Sen var han med och busade och inget konstigt alls. Busade lite med Anton. Patricia och Moa satt med Rebecka och kollade på nils karlsson pyssling och barnen i bullerbyn.


Patricia och Anton fixade tacos till kvällsmat och även panacotta,... så gott!!


Klockan hann att bli 20.30 ca innan Pontus låg i sängen och då somnade han direkt =). Rebecka gick in och la sig i Patricias säng och låg och tittade på pippi en stund innan hon somnade.

Moa gick in och la sig hos Rebecka för att sova hos henne eftersom hon lovat det.


Patricia och Anton sov i Gantofta. Imorgon ska Patricia provjobba som frukostvärdinna. Håll tummarna för att det fungerar så hon får ett jobb nu!! Hon både vill och behöver ha det.


Johan var iväg på eftermiddagen och köpte en cykel så att han också ska kunna ut och cykla lite nu =).


Nu är det sängen som gäller!! Sov gott!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards