En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 4 augusti 2009

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 4 augusti 2009 22:40

Patricia skjutsade Anton till körskolan tidigt på morgonen.

Satt och slöade på förmiddagen när Linn och Björn tyckte vi skulle följa med till Skäralid och gå en runda och grilla lite korv. Sagt och gjort, vi packade ihop oss, alla utom Patricia som skulle till stan med Liza och fika.

Körde hem till Linn och Björn för att ha sällskap med dem, då vi inte visste riktigt vart vi skulle.

Väl framme så sprang tjejerna lite rundor på gräset medan grillen skulle komma igång.

Hur kan det bli så att kusinerna gör exakt samma rörelse samtidigt???

De sprang runt och gick balansgång på ett träd som låg på marken, bl a. Sen var det grilla korv i mängder innan vi skulle gå en tur runt sjön.

Vet inte vad Linn vill med den minen?? Ha ha ha...


Vi gick runt sjön och vid en jättebrant backe så skulle Moa och Linn tävla om vem som var snabbast upp... Moa vann överlägset ;)

När de sen skulle ner för backen så skulle de inte tävla, men Moa fick sån fart så att hon inte kunde stanna (backen var jättebrant) och far rätt ner på trallen där vi stod och halkade för det var jättehalt, och vrickade sin fotled. Hon fick ligga där en stund med benet högt och så tyckte jag att vi skulle till bilen så hon fick vila, men tuff som hon är så skulle hon ändå hänga med runt sjön. Så upp och hoppa och iväg, fast haltandes då förstås. Men hon tog sig runt sjön och fick en välförtjänt glass när vi kom i mål.

Det var så brant att de fick sitta och kasa ner, men mot slutet ställde sig Moa upp och det gick inte utan att springa ner....

När vi kom hem lindade jag Moas lilla fotled för säkerhets skull.

Väntade på Malin för vi skulle köra upp till gamla sommarhagen och möta upp Monica för att sen visa henne vägen till nya sommarhagen. Efter vi varit där så körde jag en guidad tur med Malin så hon fick se stallet som Seline står på och lite så.

Sen hem och käka taco som Johan fixade till oss. Sen det traditionella... se på gamla inspelade videofilmer där vi tävlar och tränar =))

Blev som vanligt sent, svårt att låta bli, vi har så mycket att tjata om, vi träffas alldeles för sällan nu när vi inte står på samma stall.

Mycket trevlig dag!




Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards