En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 6 augusti 2009

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 6 augusti 2009 23:36

Grattis Moa på Din 12-årsdag!!!!

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 6 augusti 2009 23:15

Johan gick ut och målade på utbyggnaden och sen på kaninburen.

Anton glömde sina teoriböcker i morse så Patricia körde in till stan och lämnade dem under förmiddagen. När hon kom hem gick hon ner till stranden med Felicia.

Jag och Moa gick ner till hundbadet, efter ca 30 minuter så kom Linn med familj. Badade och solade en stund. Efter ytterliggare en stund så kom Malin S ner. När Linn och familjen badat en stund så gick de hem till Johan för de var hungriga. Johan körde och handlade pizzor och kom ner med 2 st till oss. Jag, Moa och Malin fortsatte sola och bada efter vi krängt i oss våra pizzor. Det var riktigt gott att äta mat så på dagen faktiskt.

När jag och Moa kom hem så var Patricia och Felicia hemma och skulle bada tillsammans med Moa i poolen.

Jag började måla släpet och när vi börjar måla med färgen som ska vara på skivorna så kändes det så fel!! Blev inte alls bra. Så jag och Johan körde till biltema och lämnade tillbaka färgen, in till Maxi och letade efter ny färg i annan nyans. Men vi hittade inget så det får vi leta vidare efter imorgon.

När vi kom hem så höll Felicia på att frisera Patricia (hon skulle få fina ängla lockar). Michelle hade kommit till Moa och de badade för fullt i poolen.

Björn kom och hämtade Johan och de körde till mölledammarna för att fota. Jag körde till Seline och stod och snacka med Monica ett tag där.

Kom hem och fortsatte måla ramen runt släpet, fram till myggen kom och verkligen attackerade mig från alla håll. AJ vad det kliar nu....

Patricia, Felicia, Liza och Emma stack ner till strandkiosken för att grilla och Moa och Michelle badade i poolen. Upp ur poolen och ner på stranden för att ta ett kvällsdopp.

Imorgon fyller Moa 12 år och hon är så spänd =) Stora påfåglar i magen har hon.


Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards