En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 2 september 2009

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 2 september 2009 22:04

Vi körde in tidigt till jobb för jag skulle upp på kontoret och hämta nycklarna till en bil som jag har lånat av högste chefen nu i 2 dagar.

Idag var det kurs/utbildning i Effektiv tidsplanering nere i lund och jag ville komma iväg i tid. Trafiken är ju en katastrof just nu. Vägarbete mellan Rydebäck och Helsingborg, alltså måste jag köra landskronavägen till plantagen för att gå på motorvägen där och sen av igen vid Kävlingeavfarten. För från lödde till lund är det vägbygge igen, och där vill jag inte sitta i kö. Därför kör jag alla småvägar på landet istället och minsann det tog ungefär lika lång tid!!

Det var en intressant dag, fast jobbig. Var en mycket trevlig föreläsare, bara det att han är dansk och jag har rätt svårt att förstå när det blir lite för grötig danska. Han gjorde det ändå bra, försökte verkligen att vara tydlig. och när de danska orden blev för svåra då gick det över till engelskan. Man fick sitta på helspänn för rätt vad det var så vände han sig till vem som och frågade hur de tänkte och tyckte om det han sa. Alltså fick man vara uppmärksam hela tiden. Intressant, men jag var helt slut när jag kom hem. Totalt tom i huvudet på nåt konstigt sätt.

Hem och bytte om, körde sen ut till viarp där Moa redan var. Johan skjutsade ut henne när han kom hem.

Innan jag körde ut till Viarp så körde jag upp om stallet och satt maten.

Moa och hennes grupp hade hoppning och jag hade naturligtvis glömt kameran, är ju så typiskt. De fick hoppa studs (flera hinder i rad där hästarna bara studsar ner mellan och upp över nästa hinder direkt). De fick inte hålla i tyglarna utan skulle träna balansen och hålla armarna rakt ut, i midjan och på huvudet. Är inte lätt, men Moa var jätte duktig.

Sen körde vi till stallet och fixade till Seline. Och när vi var där kom Johan som hade varit ute och fotat vid dammen. Jag lämnade av honom innan jag körde upp till stallet tidigare på kvällen.

Hem och soffläge!!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28
29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards