En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 24 september 2009

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 24 september 2009 20:45

Då gick Johan på jouren igen. Känns inte som att det var så länge sen sist, men det ska vara 5 veckor sen sist.

Patricia tog bussen idag också. Det var lite svårt för hon skulle till djursjukhuset direkt på morgonen och sen vidare till skolan vid middag. Hon messade mig för hon visste inte vilken buss som gick till djursjukhuset, men innan jag hittat vilken buss så hade hon hittat några av sina klasskompisar som brukar åka buss dit så det löste sig till slut.


Moa gick till kl 15.30 idag för de hade hemkunskap de sista timmarna på eftermiddagen. De fick baka scones som hon även fick ta med sig hem, det som blev överSkrattande. Det var jättegott!


På eftermiddagen så skulle Patricia till sjukgymnastiken på lasarettet. Så hon tog bussen från skolan till knutan och sen upp till lasarettet. Jag gick in och anmälde och betalade besöket och höll på att få en chock.... 200 kr för ett besök hos sjukgymnast!!!! De hade höjt priset efter sommaren. Besöket på Vårdcentralen i tisdags kostade 120 kr, och det känns ju rimligt, men 200 kr för ett besök hos sjukgymnast tycker jag förstås inte att det är värt.

Och framförallt inte för de besöken som vi är på. Vi sitter och pratar lite om Patricia och mest om hästar... ???? Hon som är sjukgymnast tycker det är sååå kul att Patricia rider (hon har själv islandshästar).

Det har inte gett ett endast dugg att gå på de här besöken. Patricia verkligen avskyr dessa mötena. Nu kände även sjukgymansten att hon inte kunde göra mer. Patricia har löst sina problem själv skulle man väl kunna säga. Så detta var sista besöket hos henne om vi inte ville komma mer förstås. Och det vill inte Patricia... Förstår henne full ut.


Idag kunde man inte se att Patricia varit med om någon olycka i måndags, gick precis som vanligt igen. Skönt!

Efter att vi var klara där så gick Patricia ner till stan igen för att träffa tjejligan. De skulle fika och leta efter kläder till imorgon. De ska till Banhof i ängelholm på gymnasiedisco.


Jag körde hem och käkade lite, sen körde jag till stallet. På vägen hem så hämtade jag Moa hos Rebecka. Det regnade och blåste så jag tyckte hon kunde få skjuts hem även om det inte är långt för henne att gå.

När vi kom hem så satt Patricia och pluggade inför kemiprovet imorgon.


La oss skapligt tidigt då vi var trötta allihopa, utom Johan som satt och fixade som vanligt.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28
29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards