En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 4 september 2009

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 4 september 2009 22:35

Som det har blåst precis hela dagen. Regnat lite mellan varven, men blåsten har varit absolut värst. Och så fullmåne på det!!! Jag mår alltid lite märkligt när det är fullmåne. Blir lite yr i huvudet och vimsig, tappar saker och slår mig överallt. Allmänt fumlig alltså!

Patricia var hos tandläkare på Råå på morgonen och hon fick sitta och vänta för deras datorer fungerade inte. Så hon fick vänta mer än 30 minuter. Hon fick besked om att hon hade början till ett hål.


Skulle få jättemycket gjort på jobb idag var tanken, men så blev det inte. Jag har gjort en hel del, men inte de där stora sakerna som jag planerat. Det blev bara rörigt och knasigt allt jag gjorde. Och så upptäckte vi ett fel bland fakturorna som kanske gör att jag måste kreditera massor med arbetsordrar, jippi!!! Så blir det när man lyssnat på andra hur man ska göra och inte går efter eget huvud. Väldigt irriterande. Nu väntar jag bara besked från ekonomi hur vi ska lösa problemet. Men jag orkade inte ta i det idag utan det får vänta till måndag. Har skickat över alla uppgifterna till henne så hon är beredd till på måndag när jag ringer henne.

Johan och ca 15 till stack iväg och skulle spela GOLF!!! Vi har fått för andra året i rad nu, 750 kr per person som vi ska göra något skoj med. De kallas för KulTur-pengar. Sen på kvällen skulle de till Harrys och käka.


Jag körde hem och Moa var hemma och var trött. Hon hade sprungit skoljoggen och idag kom de in som nummer 4 av 13 tjejer. Sprang 6 km på 41 minuter mot 45 minuter förra.

Hon är förkyld, "däbbt i däsan", så hon hade somnat en stund när hon kom hem från skolan.

Jag och Moa beställde varsin kebab från pizzerian. Patricia och Anton hade precis ätit toast hemma hos Anton, så de orkade inte äta mer.

De kom hit en stund, sen körde Anton till Anton II och Patricia satt sig och pluggade lite engelska innan hon skulle köra upp till månsgård för att hämta Liza och möta upp Felle. De skulle ha tjejträff hos Emma ikväll.

Jag körde upp till stallet och Moa stack hem till Rebecca. De var ute en stund, men vädret är ju inte direkt kul.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28
29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards