En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 29 september 2009

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 29 september 2009 21:55

Moa åkte med Johan på morgonen, hon skulle till Gunilla och hålla sälle med henne till skolan.

Patricia körde själv till skolan för Liza var sjuk idag. Det var ridning på hennes schema idag och det hade gjort lite ont i knät. Hoppas bara att det är tillfälligt efter omkullkörningen.


Har haft jobbig huvudvärk hela dagen, känns nästan som feberhuvudvärk. Jag blir varm i huvudet och sen går det över lika fort igen. Känner det nästan som lite vaccum i huvudet. Alltså är det innehållslöst!!!


Moa följde med Rebecca och Miche till viarp och kollade deras ridning på kvällen.

Patricia och Anton var och käkade på graffiti på råå, tror jag, på kvällen.

Johan körde till Mediamarkt och skulle köpa ytterliggare ett nytt objektiv. Han har arbetat i 25 år på lasarettet och får en gåva. Han fick välja på en guldklocka eller presentkort på något, och så klart valde han ett objektiv.

Men tyvärr fick han inte lösa ut objektivet för när de skulle ringa och se att presentkortet var ok, med den tjejen som skrivit ut det till Johan, då var det fel telefonnummer och de fick inte tag på henne. Så Johan fick åka hem utan sitt objektiv. Men de håller det till imorgon, så han får jaga fatt i henne imorgon, så hon får ringa ner och godkänna hans köp. Krånglig ska det vara!

Jag körde upp och red ut en runda i höststormen, men som tur är så är det i alla fall sol ute. Det var mellan 10-13 grader ute och blåst på det, då är man lite genomkyld när man kommer i mål.


Hem och duscha varmt och sen körde vi en runda till Maxi för vi behövde fylla på lite i skåpen.


Patricia och Anton var så trötta ikväll så de rasade i säng redan halv 9 och Moa vid 9. Och nu är det min tur egentligen för länge sen. Hoppas nu att min huvudvärk dunstar bort under natten.

Imorgon ska jag på utbilning för att lära oss vårt nya fakturaprogram.

Anton ska till körskolan och köra och plugga.

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 29 september 2009 21:25

Då var det lite trögare att komma upp idag kan jag ju säga. Nåt som är märkligt är ju att man är dödstrött på fredag kväll, men på söndag kväll kan man tydligen vara uppe hur länge som helst... har så svårt att komma i säng söndagskvällar.


Patricia kändes sig mogen för att köra moppe igen, så hon och Liza körde. Det hade blåst och dragit lite läskigt i moppen. Plus att Patricia tror att det sitter i lite obehag sedan hon gick omkull. Men det hade i vilket fall gått bra och det var ju skönt.


Idag var det föräldramöte i Moas klass och därför bad jag Patricia åka upp och rida Seline. Hon och Anton körde upp med epan på eftermiddagen.

Jag körde inom stallet och mockade och satt maten, sen hem och bytte om innan vi rullade till skolan.


Moa var själv hemma, men hon klarar det bra nu. Patricia var hos Anton och det är ju inte så långt om det skulle vara nåt, så att Moa vill att Patricia kommer hem.


Mitt under föräldramötet så fick Johan köra in på jobb och naturligtvis så var det det absolut kortaste föräldramötet jag nånsin varit på. Tror det varade i 50 minuter och det är helt klart skönt, men typiskt just idag när Johan fick jobb. Jag gick ut mot busshållplatsen och väntade på honom och det regnade kan jag ju säga. Var blöt som att jag skulle ha duschat med kläderna på.

Vid busshållplatsen stod Vickys mamma så när Johan kom åkte hon med oss hem.


När vi kommit hem så körde Johan till Maxi och bytte Patricias hjälm, för den var sönder i fodret!!!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28
29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards