En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg under mars 2010

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 23 mars 2010 22:30

Kom iväg i bra tid på morgonen, inte jättebra med tanke på att jag inte får ha så mycket flextid nu. Den siste den här månaden så får vi bara ha 25 plus eller 20 minus timmar och jag är för nära 25 plus.


Ringde till Vårdcentralen under förmiddagen vid flera tillfällen, men det är kö och kö hela tiden. Kl 12.15 kom jag äntligen fram och fick en tid till Patricia kl 14.30


Så jag stämplade ut lite innan kl 14 vilket gör att jag förlorar 2 timmar och 40 minuter på min flex, det är bra.

Körde hem och hämtade Patricia och körde upp till Vårdcentralen. Kom in till en dansk läkare som på 1½ minut kollade hennes friska öra och det onda örat och konstaterade att hon hade en inflammation på mellanörat. Han skulle skriva ut örondroppar som hon skulle ta i 6 dagar.

Jag bad om råd gällande hennes ögonmigrän också som jag hade bett om när jag pratade med sekreteraren när jag ringde och bokade tid. Men nä ser ni det hade minsann inte den här läkaren tid med. Detta var hans sista patient och det var bara bokat 10 minuter... men hallå vi hade varit där inne i sammanlagt 2 minuter!!!!!!

Jag blir tokig!!!!!!!!  

- Ni får boka en ny tid för ögonmigränen... suck!!! Säger jag bara. Skulle inte tro att vi vill uppsöka honom något mer.

(undrar varför jag har emot danska läkare??? har bara mött surskallar)


Vi körde i alla fall till apoteket på råå och hämtade ut Patricias örondroppar.


Körde upp till stallet tidigare och det var riktigt skönt att hinna vara där under eftermiddagen.

Känner av min värk i rygg och armbåge så jag hoppade över ridningen idag. Kunde ju knappt sopa stallgången för det värkte så i armen. Hur gammal börjar jag bli egentligen????? är det 140???

Boka tid hos läkare???? ja skulle jag behöva, men jag vet inte om jag känner mig så där jättesugen efter en sån här eftermiddag på VC.


Johan kom hem senare på kvällen, efter att ha blivit hämtad av eljouren. Johan körde hem eljouren och tog över jouren igen. Hans arbetskamrat har haft jouren det här dygnet när Johan varit iväg.


Senare på kvällen körde vi till Maxi och handlade lite för påfyllning av kylskåpet.

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 22 mars 2010 22:15

Kl 5.30 ringde väckarklockan och det är väldigt tidigt  .

Idag skulle Johan till Eskilstuna på möte gällande våra handdatorer som vi har på jobb.


Jag körde honom till knutan så att han var där 6.30 eftersom tåget skulle gå 6.40 Alla biljetter och så var klara, så det var bara att leta upp rätt tåg. Och vi som inte är jättevana behöver ju lite tid att yra runt.


Jag körde direkt till jobb och började jobba redan 6.40 Normalfall så har jag inte ens duschat färdigt vid den tiden.


Patricia körde till stallet efter skolan och fixade allt själv. Hon red på banan för att testa lite olika bett.


På kvällen så cyklade Moa och Miche runt i Rydebäck, det känns att det är vår i luften nu. Man vill bara vara ute.


Vi var rätt trötta hela gänget på kvällen så det var skapligt tidigt i säng.

Johan stack upp och köpte frukostbullar till oss, fast Patricia och Anton åt upp sina smörgåstårtebitar som de inte orkade igår.


När Johan var på väg för att hämta upp Björn på förmiddagen så fick han jobb och fick vända. De stack iväg och fotade under dagen. De hade varit vid mölledammarna och i Åstorp.


Jag stack upp till stallet och red ut med Frida. Det var fint väder när jag körde upp, men innan vi var på hästryggarna så hade de blivit mulet och halvstorm. Men det stoppade inte oss =)


Patricia och Anton blev hämtade av Antons pappa. De åkte till Bårslöv för att hämta hem Patricias moppe. De kom hit ett tag sen körde de iväg till Bårslöv igen för att äta där.

Sen kom de hit igen på seneftermiddagen.


Johan körde hem Björn sen stannade han på milstolpen och köpte burger king till oss. När vi ätit körde han till jobb och hämtade papper som han skulle ha med sig imorgon när han ska åka iväg.


Han kom hem om sen körde han till Bjuv för att lämna över jouren.


Moa gick hem till Saffi en stund på kvällen.


Jag tog det väldigt lugnt hela dagen för jag känner mig så väldans trött för tillfället.

Har ont i ryggen och i mina armar. Undrar hur gammal man är egentligen =((



Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 20 mars 2010 21:16

Vaknade först av att Johans jourtelefon ringde kl 6. Han behövde inte åka in och jobba som tur var. Sen sov jag några timmar till, men det är svårt för jag vet inte hur jag ska ligga eftersom jag har så ont i ryggen för tillfället.

Innan jag orkade masa mig upp ur sängen hörde jag hur båtarna tutade ute i sundet. Alltså är det disigt!


Upp och laddade några maskiner tvätt och gick och plockade undan lite. Johan körde och köpte frukostbullar.


Johan och Moa körde in och fixade jobbet som de ringde om på morgonen. Jag körde till stallet och red ut tillsammans med Monica.


Det var + 7 grader och småregn så vi blev lite våta, men det var så skönt att rida ändå eftersom det var såå varmt och vindstilla. Så idag kom regnet uppifrån och inte från sidan som det brukar göra här i skåne.


Hem och duscha varmt, för det behövdes eftersom jag var genomvåt när jag kom hem.


Moa var hemma hos Rebecka och spelade Wii.

Patricia och Anton hade blivit hämtade av Antons pappa i Bårslöv. De låg och vilade när jag kom hem. De är fortfarande förkylda båda två.

Vi käkade lunch och kollade "luftslottet som sprängdes"


Johan körde och hämtade landgångar och västkustbakelser till kvällsmat.


Moa och Rebecka kom hem hit, Moa käkade och sen kollade de på "vi hade i alla fall tur med vädret 2".

När ungdomarna ätit så körde vi dem till Bårslöv och körde sen till stallet, för jag ville kolla så att hästarna inte var dyngsura rakt genom täckena.


När vi körde på rundan på kvällen så var det så disigt så man knappt såg näsan framför sig. När vi kom hem så åt jag och Johan.


Johan satt och grejade i förrådet, ska sen hämta Ungdomarna igen för de ska sova här i natt.


Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 19 mars 2010 21:30

Körde Moa hem till Gon på morgonen innan  jag körde till jobb.

Det var hur lugnt som helst på jobb idag. Vi var 3 st som jobbade, de andra var på lunch till lunchmöte, men de kom aldrig tillbaka =s..


Fick undan alla fakturor som låg i min inkorg innan lunch och det kändes riktigt bra, även mina minnesanteckningar blev klara. Kändes bra att få undan såna lite tunga saker.

På eftermiddagen så var jag på vinden och inventerade i våra gamla kläder. Ska delas ut till alla killar, så jag behövde veta hur mycket där fanns.

Sen gick vi upp i den tomma lägenheten och hämtade ner en massa saker som bara blev uppflyttade i samband med att man gjorde om ett rum hos oss.


Kl 14 flexade jag ut och gick upp och hälsade på lille Hugo som ligger på Neonatal. Stod i slussen och beundrade detta lilla kryp. För stor är han inte, men klart inte jätteliten heller. Men i mina ögon sett så är han pytteliten, väger idag 2670 och är 19 dagar gammal.

Gick sen ner till kafeterian och fikade med Mia. Satt och pratade bebis och häst =)


Upp och fortsatte röja inne i en av chefernas rum. Försöker hjälpa honom att få ordning på sina saker, han hinner inte själv. Så jag kände att fredag eftermiddag och inga kvar då kunde jag passa på.


Johan hämtade Moa som var hos Gon, sen körde vi till banken. Inom Telia och Moa köpte en dataväska som är rosa. Jättefin!


Hem och bytte om för att sen köra till stallet och fixa Seline och Magina.


Patricia och Anton var hemma idag också, förkylda och lite feber. De hade ändå lyckats köra till Bårslöv på moppe. De sov över där på natten.


Blev tidig säng, så väldigt trötta var vi allihopa.

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 18 mars 2010 22:00

Följde med Johan direkt ner till verkstaden för att hämta nyckeln till bilen som jag skulle låna under dagen. Gick till garaget och hämtade bilen, körde upp till kontoret och hämtade papper som skulle med till mötet i Lund.

Det var så himla dimmigt att köra idag så jag var helt slut i huvudet när jag kom fram.


Var tillbaka vid halv två tiden, gick ner och lämnade nyckeln. Fastnade på snickeriet där de satt i diskuterade programmen vi jobbar i. Johan ska till Eskilstuna nästa vecka och ville ha lite fakta med sig dit.


Moa hade prov på huvudstäder idag och som vanligt gick det hur bra som helst. Hon hade 3 fel av 38 möjliga vilket jag tycker är kanonbra.

Hon kommer i stort sett alltid hem med prov i olika ämnen med full pott. Hon är jätteduktig.


Patricia och Anton är ju förkylda så de sitter/ligger i sängen och i soffan och kollar film på film.


Jag var så grymt trött när jag kom tillbaka från mötet så det blev inte mycket vettigt gjort på eftermiddagen. Fixade lite i ena chefens rum. Han har efter ca 1½ år fått upp hyllor så nu kunde pärmarna komma upp där.


Johan gick på jouren idag. Igen känns det som, är väl bara 2 veckor sedan förra gången. Har blivit lite tätt nu när de är så få.


Körde till stallet och fixade till Seline och Magina, mockade och borstade dem, sen red jag först Seline som verkligen gick hur bra som helst på banan och sen Magina. Vi har lite kommunikationsproblem, men det gick skapligt på slutet. Fick väldigt ont i ryggen när jag red henne. Hon har så korta steg så jag tror att ryggen inte orkade med de snabba stegen.


Det var så skönt ute idag, + 11 grader, lite vind och mulet, men det gör inget att det är mulet när det är så varmt.


Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 17 mars 2010 21:12

Patricia kändes sig mycket bättre på morgonen så hon åkte till skolan som vanligt.

Anton hade tänkt åka och praktisera, men var så genomförkyld så han blev kvar hemma.


Moa var det full fart på i alla fall. Idag skulle de till elektronikverkstan på sundspärlan. Hade varit jättespännande.


När jag kom till jobb så ringde jag till VC för att kolla vad vi skulle göra med Patricia som fortfarande har ont i örat. De tyckte att vi skulle vänta ett par dagar till och att Patricia skulle ta nässpray och sova i högläge. Kan antingen vara öroninflammation eller vätska bakom örat.


Ringde Patricia och meddelade att hon får vänta ett par dagar till innan vi kan besöka läkare.

Ca 20 minuter senare får jag ett sms från henne om att hon fått en kraftig ögonmigrän. Märkligt att hon fick det så snabbt efter förrra. Är ju bara 2 veckor sedan hon hade det förra gången.

Hon ville hem, eftersom hon inte kunde se så mycket och då blir det svårt att ha matte, engelska och historia. Sen så fort migränen går över så får hon grymt ont i huvudet.


Jag flexade ut och körde till hennes skola och hämtade henne.


Hade lite lite feber, men inte mycket, men ont i skinnet.


Mormor hämtade Johan på jobb vid 15.30 för de skulle köra ner till Malmö och hjälpa Idag att tömma lägenheten.


Jag körde hem och vi käkade lite snabbt, sen körde jag och Moa till Viarp. Jag satt och kollade gruppen innan under tiden de hade teori.

Sen hjälpte jag henne att fixa hästen hon skulle ha idag. Hon fick Filippa Ester som är en otroligt pigg fjording.


 


När jag och Moa kom hem så hade Patricia och Anton redan gått och lagt sig. Det är ju bra att de lägger sig tidigt för då kanske de blir friska lite snabbare.


Vi var väldigt trötta allihopa så det blev skapligt tidigt i säng för alla.  

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 16 mars 2010 19:45

Anton har blivit genomförkyld, så han blev hemma.



Patricia skulle egentligen följt med till stallet och hjälpa mig med Seline och Magina, men eftersom hon inte mådde bra så orkade hon inte. Hon hade lite feber när hon kom hem från skolan, och ont i skinnet

Fick ett passande sms från Linn som ville följa med upp till stallet. Vi red ut,skolvägen och rosagården


Moa följde med upp i stallet ett tag. Jag köpte ett fleecetäcke, grimma och lindor för 159 kr på Hööks igår och Moa ville med upp och testade det nya täcket.

Moa gick in en runda till Malte så att Frida skulle kunna komma ut i stallet och förbereda för träningen på kvällen.

Johan var i väg och fotade ett tag, kom sen upp till stallet och hämtade Moa.


Linn körde mig hem när vi var klara så slapp Johan kom upp och hämta mig.

Linn körde mig hem.


Hur kan man vara så trött? Är det för att våren är på gång? Känner mig helt slut...



Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards