En vanlig dag hos oss...

Direktlänk till inlägg 29 maj 2011

Mors dag!

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 29 maj 2011 21:10

Grattis alla mammor =)


Har varit rätt så seg idag, känns att man inte är van att ha småbarn som inte sover hela nätterna...

Pontus somnade som en stock igårkväll, men sen var han vaken i nästan 2 timmar mitt i natten. Moa kunde inte sova för Rebecka tog visst upp hela Patricias stora säng =D. Så Moa tog soffan och somnade väl ungefär när Pontus somnade kl 2.


Klockan 7 vaknade Pontus, så jag tog upp honom och la honom mellan oss, med förhoppning att han skulle kunna sova i alla fall 1 timme till, men då hörde jag att Rebecka vaknat, så det var bara att gå upp och kolla till henne.


Går tillbaka in till sovrummet för att se om Pontus också ville komma upp, men nähä då hade han och Johan somnat igen...! Kl 9.30 kom Johan upp och Pontus fick jag försöka väcka vid 10-tiden. Men inte, så efter 15 minuter gick Moa och Rebecka in och försökte väcka honom och då så till slut vaknade han =)


Efter att han ätit frukost så gick vi ner till lekplatsen vid dagiset. Efter en stund så kom Patrik ner och vi gick tillbaka hem och packade ihop deras saker.


Sen blev det en kortis i soffan, men sen kom de stora hem och var hungriga. Johan cyklade till Maxi och köpte det vi behövde för att göra pannkakor. Jag fixade pannkakorna och vi käkade.

Moa fixade ett jättefint Morsdags kort. Tack söta!


När vi var klara så skjutsade Patricia oss till Billesholm, via vallåkra, risekatslösa och Billesholm. Det blir verkligen bara bättre och bättre för varje dag.

Fikade hos Leif och Margareta. Hann inte vara där så länge för Patricia skulle till sin gamla musiklärare på den årliga träffen. Johan körde nu för vi hade lite tidspress.


Anton körde och hämtade Patricia när de var klara.


Jag och Moa körde till stallet, Moa red och det gick bra. Travade och galopperade lite gran, skrittade och travade över bommar. Tränade även på att flytta sidledes, med att använda mycket ytterskänkel.


Ringde och pratade med mormor och grattade henne på mors dag.


Hem och bara tog det lugnt, nu är det dags att gå och lägga oss. Dags att jobba igen!!



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 1 november 2012 21:49

Idag träffade vi de nya ägarna till vårt gamla hus i Rydebäck o fick lämnat över nycklarna. Känns otroligt skönt! Nu kan vi äntligen lägga fokus på vårt nya:)...

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 13 augusti 2012 06:27

Moa hoppade Belino på en pay and ride i Viarp. idag hoppade de en hel bana på 70 cm o gjorde det riktigt bra =)...

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 12 augusti 2012 17:01

Årliga Lisebergsturen... härligt väder o då måste man åka en runda m kållerado =D...

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 5 augusti 2012 16:29

Då var kontraktet skrivet på gården!!!! Så himla gött!! Efter träffen hos mäklaren så körde vi till gården o kollade lite på vilka saker som säljaren skulle lämna kvar eller slänga. Ja det känns så bra att vi ÄNTLIGEN ska flytta till gård....

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 5 augusti 2012 14:57

Då gav vi oss av hemåt, vi gick först in på tändsticksmuseet, sen radiomuseet o när vi var klara i jönköping så körde vi till Grimeton vid varberg. Gick en guidad tur där. Som sista stopp körde vi inom ullared!! Hann inte gå så länge där eftersom Mo...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards