En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 20 januari 2011

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 20 januari 2011 22:30

Nu har det lugnat sig för ett tag på jobb, hann till och med börja dammtorka mitt skrivbord, är nog inte gjort sen innan semestern så ni kan ju själva tänka er vad som sprang bakom skärmen och så =/  ja små änglatofflor =)

Gjorde lite små jobb som kom in mellan städtagen.

Började även att fixa lite i mina pärmar, ut i arkiv och upplägg av nya och till och med så att jag skrev ut etiketter med en gång... brukar annars bli så att jag gör det till sommaren, men i år så ska det bli gjort med en gång!


Jobbade lite längre för att kunna träna lite senare. Orkar inte gå ner vid halv fem tiden för då är alla där och då har allt syre försvunnit.

Kör mycket kondition just nu. Så det är trampmaskinen som gäller ca 45 minuter, sen lite styrka på det.


På eftermiddagen så åkte Moa med några kompisar in till stan för att fördriva tiden på bussen istället för att åka hem. Hon hade tänkt ta buss eller tåg till mormor och morfar, men de var inte hemma. Så hon hoppade av bussen och skulle hoppa på en som gick hemåt igen.

Då plötsligt så kom mormor och morfar körandes vid knutan, för de hade lämnat av Ida som skulle hem till Köpenhamn igen. De såg Moa och plockade upp henne och hon fick följa med dem hem. Snacka om tur hon har!! =)


Johan körde hem och bytte om och sen stack han ut och fotade ett tag, medans det var ljust. Sen körde han in och jobbade en stund till.

När jag tränat färdigt och han jobbat färdigt så körde vi till ödåkra för att hämta hem Moa igen. Och där blev vi bjudna på jättegod kladdkaka.... kändes ju nyttigt efter att jag tränat... Men gott va det=)


Karin messade mig och sa att hon mockat till Seline. Då messade jag Linn oh frågade om hon orkade fixa maten, så slapp jag stressa upp till stallet för den saken. Och schysst som hon är så fixade hon det till mig, tack!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards