En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg under juni 2009

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 25 juni 2009 16:44

Kom faktiskt till jobb i tid för en gång skull,...

Det är fint väder men blåser och det blåser, jag förstår inte att det kan blåsa så mycket hela tiden. Jag kan inte påminna mig om att det brukar blåsa så här mycket vid den här tiden på året, inte ens i skåne!..

Moa och Rebecka tog bussen till skolan för att hämta ut vår vinst från Resultatlotterna. Vi vann minsann på den sista lotten, men så hade ju tjejerna slutat skolan så därför fick Moa åka och hämta dem från skolan.

När de kom hem så var det stranden som lockade. Ska de hålla på så hela sommaren så kommer de  bli som pepparkakor =)

Patricia och Anton körde till väla och handlade lite kläder till Anton.

När vi sen kom hem så körde Johan mig till stallet och själv körde han och tvättade och fixa med bilen. Ratten gnäller så fort man svänger så han försökte smörja upp den.

Jag och Monica red ut en rätt så rejäl runda och det var så himla skönt väder. Molningt, men såå varmt och skönt.

Jag cyklade hem och hade världens medvind så det gick minsann hur fort som helst att komma hem.

Under tiden jag och Monica red ut så blev Johan inringd på jobb, för han som hade jouren klarade inte av jobbet själv, var nåt fel på brandlarmet. Moa följde med eftersom hon tycker att det är intressant. Och när de kom till jobb så stod där 3 st brandbilar och massor av brandmän. Men som tur var så hade det  bara varit falsklarm.

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 24 juni 2009 21:29

Moa och Michelle sov minsann hela natten i tältet. Vi sa till dem när vi körde iväg vid 7 tiden och då var de jätte trötta och somnade om.

De var på stranden under dagen och badade. De hade Patricia och Anton också varit, eller Anton var där ett tag sen lockade nog moppen och mek mer. Patricia var kvar på stranden med Heidi (Antons lillasyster).

Inga chefer på jobb och vad man får mycket gjort. Det är såå skönt. Och idag har jag faktiskt inte haft några problem med mina öron. Det var så skönt när jag vaknade och kände att allt var som det ska....

Idag har det var mellan 25-28 grader och blåsigt förstås.

Vi åkte upp till affären för att hämta Johans objektiv som äntligen var färdigt. Sen hem och byta om och ladda min telefon med en talbok, för jag skulle cykla till hagen. Johan monterade på cykeldatorn så att jag nu ska kunna se hur långt och fort jag cyklar.

Tyvärr så visade den inte riktigt rätt när det gäller avståndet, men det sa Johan att det kanske inte blev rätt så han får nog hjälpa mig att fixa till det. Under tiden jag var i hagen så körde Johan till Glumslövs backar och fotade. Var ju tvungen att prova objektivet.

Nu ska vi snart ner och bada..... Eller ja Moa och Rebecca ska bada och jag hejar på!!! Och fota lite kan jag ju göra förstås.

Försöker lura med Patricia och Anton, men det verkar som att de hoppar över.

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 24 juni 2009 16:57

Dopp i havet kl 22.30 ca



Efter badet så frös de rätt ordentligt, för det var väldigt kallt uppe i luften.

 



Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 23 juni 2009 22:32

Vaknar till och ska vända mig om och ser att det är ljust ute. Tänkte att jag ska bara se vad klockan är och sova vidare en stund. Tittar på klockan och ser att den är 7.46...!!!!Tjena ja nu blev det ju lite bråttom kan man säga. Klockan 8.20 var vi på jobb, nyduschade och allt. Synd bara att när man blir så stressad, blir man ju så klumpig. Tappar allt och går in i saker hela tiden... Suck!

Dagen på jobb flöt på rätt så bra, inte många som jagade på telefonen och det är bra.

Igår så började det susa i mitt vänstra öra och idag har det gått över till det högra också. Susar värst i höger, men även lite i vänstra. Hoppas att det är borta imorgon. Om det är för att det har varit lite mycket den sista tiden eller att jag fått nån liten förkylning, vet inte riktigt.

Moa och Michelle hade gjort stranden idag också en liten stund. Men det blåste så mycket att de till och med fick ställa saker på handdukarna för att de inte skulle blåsa iväg.

Patricia och Anton nobbade stranden pga av blåsten.

När vi kom hem satt Patricia ute och läste och solade, Anton hade killträff. Nog rätt nyttigt att de är ifrån varandra lite ibland.

Moa var med Michelle och följde med henne på hennes simning på kvällen.

Nu har de slagit upp tältet och gått och lagt sig. De ska försöka sova ute i natt.... brrr....

Satt och letade lite mer om var vi kan åka på semestern. Det lutar mot östkusten, men vi har inte bestämt oss riktgit än.

Och på fredag så funderar vi faktiskt på om vi ska till Bakken och fira Anton som fyller 18 år.

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 22 juni 2009 22:21

Förutom en del som ligger kvar och sover som inget hänt.

Nu känns det som att sommaren är på väg. Sol och inte för blåsigt.

Patricia var hos sjukgymnasten i Råå på förmiddagen sen åkte hon och Anton till väla. 

Senare på dagen så grillade Patricia, Anton, Moa och Michelle nere på stranden. Moa och Michelle badade en liten stund. Men det är nog rätt kallt fortfarande.

På kvällen så tränade Patricia för Lisette för första gången i Frillestad, och det gick bra.

Moa var med Michelle hela dagen, de badar, cyklar, spelar data och lite annat. Så de är sysselsatta hela dagen.

Medans vi var iväg så hade Björn och tjejerna varit här och hälsat på en stund.

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 21 juni 2009 16:58

Jag cyklade till stallet och Johan skjutsade Patricia innan han skulle till Rusta och köpa färg.

Patricia red för första gången på 7 veckor och det gick bra.

När vi skulle hem så var vi klara innan Johan så Patricia tog cykeln och cyklade hem medans jag började gå. Johan hämtade upp mig vid Vallåkra skolan.

Hem och fixa till för brorsan med familj skulle komma och grilla. Mamma ringde och undrade vad vi gjorde, så vi bjöd hem dem också. Så alla kom vid 3-4 tiden och vi grillade lite kött och åt äppelkaka till efterrätt.

Idag har det varit varmt och skönt, till och med nästa vindstilla. Härligt.!!

När de kört hem så stack Johan iväg och köpte lite bröd och jordgubbar för att sen köra och fota i glumslövs backar. Jag satt på uteplatsen och läste. Det var välidgt skönt att bara sitta och slappa. Händer inte så ofta längre.

Moa var med Rebecca på KG vid affären och spelade fotboll i stort sett hela dagen.

Patricia och Anton gick ner och badade när vi kom hem från stallet. Var inte helt varmt!!! brrrr...


Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 20 juni 2009 21:22

Sovmorgon och kan inte sova.... sååå irriterande!! Vaknade av att grannens tvättmaskin centrifugera så jag trodde att den skulle hoppa in genom sovrumsvägen. Sen vevade de ut markisen, slog i dörren när de var klara.. suck! Somnade om en stund till och vaknar av att kroppen har ont överallt. Alltså har jag varit till sängs för länge. Upp och slappa i soffan istället. Johan körde till kondiset och köpte goa bullar.

Satt på nätet och letade efter någonstans där vi kanske kan hyra stuga i sommar.

Moa var med Michelle under dagen. De satt och tittade på tv och spelade spel.

Johan fixade med bygget och jag hjälpte honom att måla lite brädor.

Körde upp till hagen och red ut en runda med Mia. Var ute i dryga timmen. Hästarna är rätt slöa för de är så fulla med gräs.

När jag kom hem så hade Moa gått till Rebecca och Johan satt och kollade efter stugor. Patricia var hemma hos Anton och kollade film på kvällen.

Johan kollar varför fläkten inte fungerar i bilen. Den vill inte gå igång när man står still och kylan är på.



Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 19 juni 2009 12:34

Sol, regn, sol, regn osv... ja midsommar alltså!!

Moa, Johan och jag gick upp till kondiset och köpte frukostbullar, hem och åt, innan Johan gick ut och fortsatte med taket och jag cyklade upp till stallet.

När jag började cykla så kom det några droppar regn och det var väldigt mörkt på himlen. Väl uppe i hagen så hörde jag hur det mullrade mot danmark och blixtrade mot Landskrona. Kollade över samtliga hästar och sen började jag cykla hem för det började regna rätt mycket. Hade sms kontakt med Patricia som sa att det ösregnade och åskade mycket hemma. Jag bad henne be Johan komma och möta mig... regnet är ok, men lite läskigt när det åskar och jag cyklar ju där det är helt öppet. Johan kom och hämtade mig vid vallåkra skola, men då hade vädret lugnat sig. Jag var som en dränkt katt så det var bara hem och in i duschen.

Körde sen till mormor och morfar i ödåkra för att fira midsommar med dem. På vägen dit körde vi inom Plantagen och köpte en lite miniorkideé till dem.

Vi åt sill och potatis och efter det jordgubbar så klart. Johan körde hem Patricia eftersom hon ville till Anton och tycker att vi är rätt så tråkiga nu.=)

Någon timme senare fick vi jordgubbspaj som var jättegod.

Moa satt och löste lite korsord och Johan hjälpte dem med deras nya data-tv som de ska ha i husbilen i sommar.

Sen grillade vi spett och åt rotfruktsgratäng till det. Ohhh gissa hur mätta vi blev efter all den här maten. Körde hem vid 23-tiden och då var Patricia och Anton på väg att gå och lägga sig.

Tack så mycket för god mat!!!


Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards