En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg under juni 2009

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 13 juni 2009 19:24

Vid ett tiden idag åkte vi till väla. Där köpte vi kläder och Patricia klippte sig. Efter hon hade klippt sig, sa vi att vi ville ha en kanin så vi gick in på Grizzly men när vi kom dit så var den kaninen såld ( synd ). Då åkte vi till Hyllinge och gick in på Djurkompaniet och köpte världens sötaste kanin. Efter vi var på Hyllinge åkte vi och lämnade Patricia på fest. Sen körde jag Gisela och Johan hem vi tvättade buren och satte in kaninen i den. Jag och Mamma åkte till city cross och köpte hö spon och vatten-flaska till kaninen.

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 12 juni 2009 23:04

Jodå vädret har hållt i sig, men det lugnade ner sig i regnandet och blåsandet under eftermiddagen.

Eftermiddagen på jobb var fruktansvärt seg. Vi var 3 st som jobbade på kontoret så det var så tyst.

Men jag har fått mycket gjort och det känns alltid bra.

Johan hade veckovila idag och skulle egentligen ha byggt vidare, men det "härliga" vädret gjorde att han blev inomhus och städade och fixade med Moas data bl a.

Körde upp till stallet en stund på kvällen och mockade och borstade lite på Seline. Kvällsfodrade eftersom Frida inte är hemma´.

När vi kom hem var Rebecka hos Moa och spelade Sims 3.

Patricia och Anton var hemma hos Anton och kollade film hela kvällen.

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 12 juni 2009 09:17

Vad är det som händer.... man börjar ju verkligen undra om det är sommar eller höst. Riktig höststorm och regn som kommer från alla väderstreck =(


Sitter och ser alla studenter från skolstaden i Helsingborg som flyr vind och regn. Tycker så synd om dem. Finklädda och snygga i håret....  men hur länge.

De håller även på att göra om vägen till skolgård, vilket just nu resulterar i sand och makadam. Gissa hur fina dessa högklackade skor ser ut om några timmar när de sprungit färdigt här ute. Och vita kläder!!!??


Känns bra att vi tog in våra hästar igår kväll. De står fortfarande inne för vad ska de göra ut när det nästan är minusgrader i vinden???


Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 11 juni 2009 22:43

Johan lämnade av jouren och körde sen hem och snickra lite. Han har tagit ledigt i 2 dagar för att kunna bygga på förrådet.

Jag körde Patricia till skolan. Anton körde till sin skola , idag har han haft skolavslutning.

Jag har haft möte med administratörerna på Drift och Service under förmiddagen. Vi tog en tura och åt på båten. Var verkligen kanongod mat. Började med räkor och lax till förrätt. Varmrätt en stor köttbit och en halv bakad potatis och till efterrätt en otroligt god "pudding" med citron och colasmak med grädde. Helt underbart gott!!!

Och vi blev sååå mätta.

Hoppade av och gick en lite runda i Helsingör. Det regnade så det var inte så kul...

När vi kom tillbaka till helsingborg, så tog jag faktiskt bussen hem. Kändes inte lönt att gå upp till jobb för 1 timmes jobb. Vet att det hade blivit mycket längre.

När jag kom hem så ville Johan och Moa köra till Media markt. Jag hängde med och vi kollade efter en bärbar data till mig.Den som jag blev  intresserad av hade de bara i demo och den ville de bara sänka med 300 kr, alltså ingen affär. Sen ville Moa till Entré i Malmö så vi körde dit och gick och letade efter avslutningskläder till henne. Gick in på Onoff och hittade en data till mig, samma som på media markt, men mycket dyrare. Johan lyckades som vanligt krympa priset med 700 kr. Han kan!!!

Det blev en Acer aspir one, 8,9" skärm, 160 gb hårddisk, 1 GB interminne, 3G modem inbyggt. Och väldig blå!! =) Så detta är en för tidig födelsedagspresent till mig. TACK så mycket för det!!!!!

Moa hade haft det bra på deras vandring. Hade frusit lite i morse, men annars hade det varit bra. Hon var väldigt glad och trött.... Gon följde med henne hem på eftermiddagen, för Gon hade glömt ta med sig nycklar.


Tur att Johan var hemma idag, för Polisens hittegods ringde och meddelade att de fått in Patricias plånbok med 151 kr och annat i den. En man hade hittat den på parkeringen bakom claes olsson. Antagligen har den åkt ut när de kört över guppen på parkeringen. Så underbart när det finns ärliga människor. Han hade försökt få tag på Patricia vi Swedbank eftersom hon haft sitt VISA kort i plånboken. Så imorgon ska de iväg och hämta den. Ska bli spännande att se om allt är kvar. Sen har vi sagt att hon får skicka lite trisslotter eller nåt till honom. Han ville inte ha hittelön, men det är klart att något vill man ju ge.


På kvällen körde vi upp till stallet och tog in hästarna till stallet igen eftersom de lovat stormbyar och ösregn hela natten. Men just nu undrar jag om det verkligen kommer att bli så illa... Ja ja, de får komma in och vila en natt i alla fall.


Körde Patricia och Naemi till skolan på väg till jobb. Fick mer gjort idag och då känner man sig rätt nöjd faktiskt.

Moa började inte förens kl 10.45 idag. Hon packade väskan igårkväll så det var bara maten som skulle ner i väskan. Väskan blev tung sa hon när vi pratade på förmiddagen.

Johan skickade iväg det nya objektivet för det hänger också upp sig. Det är det andra objektivet som gör så. Vi får bara hoppas att det går lite fortare att få tillbaka det den här gången.

Jag och Johan körde till väla för att lämna in min telefon eftersom musikknapparna är helt intrycka och för att rätt vad det är så blir skärmen helt vit. Och jag som verkligen tycker om den här telefonen.

När vi lämnat in den gick vi runt på väla och kollade lite på nya mobiltelefoner. Vi har pratat om att sälja min gamla och då vill jag ha en likadan igen. Vi har antagligen redan en köpare till telefonen.

Telia säljer inte den telefonen som jag vill ha längre. Vi hittade en sån på Phone house och de tog bara 999:- för den (förvisso låst Telia, men vi har ju telia så det är helt ok för mig). Om man skulle köpa den olåst så kostade den 2099:-. Så jag slog till och köpte en Nokia 5310 svart (hade en röd innan).

Är kanske lite sugen på en ny bärbar data eftersom min är lite seg och trög. Vet bara inte vad jag vill ha, troligen en liten en som jag lättare kan ta med mig... Som helst inte kostar en förmögenhet heller förstås. PATRIK!!!! några tips?

Johan körde hem och lämna mig för att sen köra till jobb och fixa med arbersordrarna eftersom han har överlämning imorgon och sen ska han vara ledig både torsdag och fredag för att förhoppningsvis hinna bygga lite. Så nu vill vi ha väder utan fukt.

Patricia var jätteglad idag för hon hade fått besked om att hon fått MVG i spanska.... hon kunde inte riktigt fatta det själv.

Sen skulle SO och NO lärarna fundera lite på vad de ska ge henne. Hon står och väger mellan VG/MVG. Hur svårt kan valet vara ?? =))

Fick SMS av Moa att de hade åkt buss till viken, sen har de gått till domsten där de sover i natt. De hade grillat och ätit godis när jag hörde ifrån henne.Imorgon ska de gå från Domsten och till Råå. Undrar om de verkligen kommer att gå hela vägen. Är ju faktiskt rätt långt!

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 9 juni 2009 22:35

Körde och lämna Moa och Vicky på skolan innan jag körde till jobb.

Fick väl inte riktigt gjort vad jag hade tänkt för jag blev inkallad på ett möte på eftermiddagen.

När jag kom hem som så satt Patricia och Naemi i soffan och åt chokladpudding. Duktigt sugen jag blev, kunde inte stå emot, så jag åt lite...

Körde hem och bytte om för vi skulle upp till stallet för att släppa ut hästarna.

Alla ville följa med trots att det aldrig regnat så mycket som idag. Det är ju sååå typiskt, bara för att vi äntligen skulle få släppa ut våra hästar på bete. Så vi blev blöta,,,, JA!!!


Efter att vi släppt ut de galna djuren så körde vi till väla för att hitta ett par promenadskor till Moa eftersom hon ska ut och vandra med klassen imorgon.

Patricia och Naemi hittade avslutningsskor också. Jättefina högklackade skor. De gick med dem på kvällen för att tränade hur de skulle gå. Det är ju inte helt lätt.

När vi köpt skorna så åkte vi hem till mormor och morfar och fikade en liten stund.

Under tiden körde Johan och handlade kinamat till tjejerna. De var sugna på det på kvällen.

Medans de åt så körde jag och Johan till Maxi och köpte matsäck till Moa.



Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 8 juni 2009 21:57

Så trött, men har faktiskt nästan kunnat sova hela natten utan att ha haft så grymt ont i halsen.

Moa har fått en jätteblåsa i kinden som har spruckit och som svider riktigt mycket nu. Men idag verkade det som att hon inte hade så ont som igår.

Tjejerna hade studiedag och Moa bara slöade hela dagen, spelade lite PS 2 och kollade tv.

Patricia och Anton var i stan och köpte ett USB till Patricia och sen körde de till väla.

På vägen hem någonstans så tappade Patricia sin plånbok med körkort, id-kort, minuten och presentkort från väla. Hon och Anton körde och letade efter den men kunde inte hitta den.

Johan körde en runda på kvällen och letade också, men det är ju hur svårt som helst att hitta den.

Så det blev att spärra kort och polisanmäla.

Nu ska man då hitta var man fixar ny körkort till moppe. Har ingen aning, men man kan väl goggla som man gör om allt annat =).

Jag var på utbildning under förmiddagen, sista dagen, äntligen. Då kanske man kan få jobba lite igen.

Jag gick hem vid 15.30 för jag skulle köra Moa och Seline till Viarp där hon skulle rida igen i sin gamla grupp. De hade gympkhana och det gick hur bra som helst trots att hon hade stora Seline.

På kvällen så färgade vi håret på Patricia igen, vi började bleka det igår och det blev inte vit utan oranget som vanligt!!!

Men ikväll så blev det nog riktigt bra tror vi. Ska bli spännade att se imorgon i dagsljus.

Jag och Moa slingade oss lite. Jag färgade mitt igår, men det blev absolut ingen skillnad, inte ens de "härliga" grå stråna försvann. Lönt....!!!

Johan stack ut och fota på kvällen, för det klarnade upp och slutade nästa helt att blåsa.


Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 7 juni 2009 21:38

Jag körde till stallet vid 9-tiden för jag och Monica skulle till Kågeröd och hämta hö till hästarna.

Körde sen hem för att äta och göra oss i ordning. När jag kom hem så hade Johan och Moa städat på riktigt i förrådet. Nu kan man gå in på tomt golv... äntligen!!

Patricia skulle spela på Sundstorget med "sitt" skolband Pro9.

Vi träffade Ida och Per-Thore på torget, för de kom också för att titta på Patricia.

De kom förstås även för Ida skulle köpa våran Samsung-kamera.

Vi hade otrolig tur med vädret, för under förmiddagen var det väldigt svalt eller rättare sagt svinkallt och blåsigt. Men innan vi körde in till stan för att kolla Patricia så sprack det upp och blev riktigt skönt ute. Under tiden de spelade var det riktigt varmt och till och med solen värmde oss riktigt skönt. Under sista låten började det droppa lite lite grann.

När de plockat undan sina instrument så började det regna mer. Och då skulle symfoniorkestern spela och det kom rätt mycket folk att titta på dem och det är ju lite trist när det är utomhus.

Sen var det hem och Johan försökte bygga på förrådet, lite svårt bara när det regnar en del mellan skurarna.

Jag gick igenom gamla kläder, för vi hade fått lapp hem om att de kom för att hämta kläder imorgon, fick ihop 2 st svarta sopsäckar.

Så var dagen plötsligt slut!! Var tar tiden vägen.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards