En vanlig dag hos oss...

Direktlänk till inlägg 31 oktober 2010

Final i Allsvenskan - Vellinge

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 31 oktober 2010 20:30

Vaknade till och från hela natten. Har ju ställt tillbaka klockan i natt och antagligen så är man väl omedvetet orolig att klockorna inte ska ringa när man ska upp på morgonen. Så klockan fem vaknade jag, sen kunde jag inte somna om igen. Upp kl 5.45 och gjorde oss i ordning. Körde hemifrån vid 6.15

Moa och Anton sov vidare.... så orättvist! Eller ja vi ska ju förvisso iväg på final i allsvenska i Vellinge.

Malin kom till stallet för hon skulle åka med oss. När vi skulle köra kom hon på att hon glömt schabraken hemma så vi fick köra och möta upp Marie på ättekulla så vi kunde få med oss dem.

Var framme i Vellinge kl 8.15 och i riktigt god tid faktiskt. Hann gå banan och snacka lite med de andra som skulle vara med i laget.

Fixade till Seline och Patricia red fram, medans jag kollade på Sandra och Filip. När de var klara så sprang jag ut och skulle hjälpa Patricia och då var det redan hennes tur att ställa sig i kö till tävlingsridhuset.

Alltså fick jag snabbt som ögat fixa så att hon hann att hoppa 2 språng på rättuppstående och oxern, sen full fart till tävlingsridhuset.

Hon går in och hoppar felfritt i lagklassen, så nu var hon den tredje av fyra som gick nolla. Kanon! Den fjärde gick också nolla så nu var de klara att gå till lagklassen.


    

Nu är det väldigt spännande....

Först in var Sandra, och det är så spännande att stå och kolla. Hon har en häst som är helt galen =) hon verkligen gillar detta med att hoppa. Tyvärr så petade hennes häst en bom, och det var ett så litet pet så det var löjligt, men det är bara fortsätta hoppas.

Nästa var Patricia och Seline, som hann hoppa fram lite bättre den här gången =). Går in och hoppar en klockren runda, skönt, då hade vi i alla fall en nolla så långt.

  

Vi måste ha tre nollor för att gå till omhoppning.

När Patricia hoppat färdigt så ville hon gå in och kolla de andra hoppa så jag gick med Seline och höll tummarna utanför. Lugnast för man blir så nervös när man står inne och kollar.

Tredje ryttaren Jenny går in och rider som hon ska, men tyvärr så petar även hennes häst ner en bom. Men i det här läget så har inte de andra lagen inte så bra poäng heller, så vi håller tummarna.

Fjärde ryttaren är Filip och han gör en klockren nollrunda. Nu har vi 2 nollor och 2 st med 4 fel. Man räknar bort den med mest poäng och alltså har vi bara 4 fel. Är ju inget att komma med!!=)

Tyvärr!! så var det fyra andra lag som trots allt fick sina tre nollor så de gick till omhoppning.

När omhoppningen var klar för dem och de räknat på de andras fel och tid så kom vi till slut 6;a av 12 lag den här dagen. Allt som allt under den här resan så har det varit 40 lag som tävlat, och då är det riktigt bra att komma 6;a.


Nöjda med dagen och lite fotografering av laget innan vi körde hem.

Stannade på en Mc donalds på vägen hem för att fylla på matförrådet.


Fixade stallet och sen körde vi hem. Jag rasade i soffan, Johan som är förkyld gick och la sig en stund. Han och Moa körde till Långeberga och hämtade havren och sen köpte de med sig kinamat hem.


Moa och Miche hade sålt 20 kvp på förmiddagen, sen var Moa kvar hos Miche och käkade på dagen. De gick en spökrunda med lillebror Liam på seneftermiddagen.


Patricia stack iväg med Anton en runda på eftermiddag och kväll.  

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 1 november 2012 21:49

Idag träffade vi de nya ägarna till vårt gamla hus i Rydebäck o fick lämnat över nycklarna. Känns otroligt skönt! Nu kan vi äntligen lägga fokus på vårt nya:)...

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 13 augusti 2012 06:27

Moa hoppade Belino på en pay and ride i Viarp. idag hoppade de en hel bana på 70 cm o gjorde det riktigt bra =)...

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 12 augusti 2012 17:01

Årliga Lisebergsturen... härligt väder o då måste man åka en runda m kållerado =D...

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 5 augusti 2012 16:29

Då var kontraktet skrivet på gården!!!! Så himla gött!! Efter träffen hos mäklaren så körde vi till gården o kollade lite på vilka saker som säljaren skulle lämna kvar eller slänga. Ja det känns så bra att vi ÄNTLIGEN ska flytta till gård....

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 5 augusti 2012 14:57

Då gav vi oss av hemåt, vi gick först in på tändsticksmuseet, sen radiomuseet o när vi var klara i jönköping så körde vi till Grimeton vid varberg. Gick en guidad tur där. Som sista stopp körde vi inom ullared!! Hann inte gå så länge där eftersom Mo...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards