En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg under oktober 2010

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 23 oktober 2010 22:15

Slappade en bra stund på förmiddagen. Vid middags tid så skulle Johan gå till maxi och undrade om jag skulle med... kändes väldigt motigt ibörjan, men så va fasen... - jag kan ju gå med så långt jag orkar!!!

Jag hängde med hela rundan, till Maxi via stranden, grusvägarna hem, var ute i 2 tim 30 min och vi lyckades gå 1,2 mil, Bra jobbat tycker jag... men ajjj så ont jag har i mina pektår nu.. gissa om det blir blånaglar. Känner ju inte nåt när man går, men sen ....AJJJ!!!


Moa och Miche var som vanligt ut och jobba och idag fick det sålt 23 av 25 tidningar, bra jobbat.


Patricia och hennes klasskompis Agnes följde med Jörgen till Flyinge och kollade på alla unghästar som gått till final i breeders. De kom hem senare på kvällen.


När vi kom hem efter att vi varit ute och gått så käkade vi lite snabbt, sen fick jag skjuts av Johan och Moa till stallet. Jag och Linn red ut rundan bort vid gräsvägen och när vi kom tillbaka så red Linn på Seline en stund, hade lite lektion i Selineridning =)

Johan och Moa hämtade mig, de hade varit på jobb så länge. Moa skulle ha åkt hem till en kompis men hon mådde inte bra så de struntade i det.


Att det var skönt att komma hem sen,,,, mmm ja faktiskt! Lite mör i kroppen nu faktiskt.!

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 22 oktober 2010 22:15

Tanken var att jag och Linda skulle gå hem lite tidigare, men så kom chefen och ville gå igenom en massa som gjorde att vi gick som vanligt.=/


Linda körde till stallet och jag åkte med henne för Johan behövde bilen.

Hon fixade mockningen och borstade på Seline och jag fixade maten och fyllde på vatten igen... ute i hagarna. Fattar inte hur mycket de dricker just nu. Helt tomt i hinkarna i boxen och baljan i hagen helt tom.


Johan kom upp med cykeln så att jag skulle kunna cykla med när Linda red.

Vi började rida ner till fälten vid dammen. Seline är ju väldigt glad att få galoppera så hon laddade direkt hon kom ner till fälten, men Linda tyckte att det var lite läskigt eftersom Seline gärna vill galoppera väldigt foooort!!

  Gillar verkligen höstens färger....  


Tillbaka till stallet och svidade om Seline till dressyrhäst istället och då tyckte Linda det kändes bättre =)

Björn red och jag försökte hjälpa honom, men det slutade med att jag satt i sadeln på Mafiozo och red en stund. Kul för han är så himla lätt att styra runt på banan =)


Linda skjutsade hem mig och när jag kom in så hade Johan lagat pizza och det var såååå gott!


Moa följde med Emmi hem efter skolan. Johan körde och hämtade henne på kvällen.

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 21 oktober 2010 22:15

1001028: Min dator har haft ett virus, med värk i musklerna så jag har inte kunnat blogga på en vecka ungefär och försöka komma ihåg vad som hände för en veckan sedan är ju lite si och så, så jag vet inte om jag får till det riktigt rätt.


Jag och Linda tränade för tredje dagen i rad... känns faktiskt i kroppen..

Men varför går man inte ner ett gram när man tränar så mycket. jag går förr upp i vikt känns det som... det är sååå orättvist!!!


Den här helgen så har vi stallet, för Frida och familjen är i Stockholm.

Patricia följde med mig till stallet, men hon var inte så intresserad av att rida för det blåste och regnade. Linn hade försökt rida, men höll på att blåsa av Mafiozo!

Det verkligen ösregnade, men Patricia var duktig och tog ut Seline på en longerrunda på ridbanan, medans jag fixade det andra. De kom in och var som dränkta katter båda två.


Johan gick hem från jobb så jag och Patricia körde och hämtade honom i Råå på vägen hem.

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 20 oktober 2010 22:16

Startade dagen med att köra till Gunnars och köpa frukostbullar till verkstadsfolket.

Upp till kontoret och slängde av väska och träningsskläder, tryckte i mig en bulle och sen iväg till ett informationsmöte ang ett nytt program där man ska beställa varor ifrån. Jag har aldrig beställt varor tidigare, för vi har haft en annan på kontoret som skött detta.. Nu ska tydligen jag börja med detta.


Fick undan 30 fakturor i en faslig fart och det kändes väldigt skönt efteråt eftersom de tar mycket av min tid.

Hann faktiskt undan med en hel del idag, kändes bra när jag stämplade ut strax innan kl 16. Byte snabbt om för att hinna ner till gymmet innan allt folk kom dit.

Idag jobbade jag mycket med ben och mage, startade med rodd i ca 15 minuter just för uppvärmningens skull.


Johan hämtade mig och vi körde hem, jag bytte om och sen körde jag Moa till viarp. Upp till stallet och fixade allt där, lastade Seline och ner till Viarp. Kom i lagom tid för lektionen. Idag hade de bomövningar och red för Lotta. Det gick super bra och Moa var kanonnöjd efter sin galoppövning över bom. Sen gillar hon att träna för Lotta. Kul med lite ombyte ibland, även om de gillar Susanne kanonmycket, så är det nog nyttigt att prova lite andra tränare ibland.


Riktigt höstväder, med regn och blåst var det på kvällen och när vi körde hem från Viarp så var det snöblandat, 1 plusgrad och väldigt blött.

Öste ut Seline från släpet, Björn var snäll och öppnade upp dörrarna till stallet så Moa kunde komma in fort med Seline.


Sen var det full fart hem för att hinna se lite av Bonde söker fru =)


Johan gick till maxi och hem igen på kvällen.

Patricia var och dansade. Hon hade slutat kl 12 hos Jörgen idag, för det fanns inte så mycket att göra. Jörgen själv är i Flyinge på Breeders och då är det bara hästar som ska in och ut ur hagarna och mocka så klart, men det går snabbt.



Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 19 oktober 2010 22:15

Körde till Gunnars på vägen till jobb på morgonen för att köpa bullar till verkstäderna. Vi måste hitta en lösning på inköp av bullar eftersom det bageriet som vi har köpt av tidigare har sitt bageri till försäljning samt att bagaren är sjuk för tillfället.


Väl på jobb så var det bara att sätta igång och koka kaffe, fylla på inne i konferensrummet, springa ner och hämta bullar i köket och koka ännu mer kaffe. Det var ledningsgruppsmöte och de var lite sugna på fika.


Ringde och boka julbord, bullar, och bord för avtackning... var verkligen mest sånt hela dagen.

Var nere om verkstaden en snabb runda för att lämna lite papper till killarna. Hämtade kakor till eftermiddagsfika till mötet som varade hela dagen.


En sån här dag då det känns som att jag inte har fått något gjort och ändå har jag knappt suttit still mer än 10 minuter åt gången.


Jag och Linda gick ner och tränade en dryg timme. Körde crosstrainern i ca 30 minuter och efter det så körde jag mycket styrka på överkroppen.


Johan hade bestämt sig för att gå hem så jag körde när jag var klar.


Hämtade Patricia och Moa hemma, för att köra till stallet och fixa. Patricia red. Tränade på galoppombyte, jobb på små galoppvolter, tog några småsprång över 30-40 cm hinder. Jag och Moa fixade i stallet. Hjälpte Frida att lasta Curre och när Patricia ridit färdigt så körde vi till HFRK och kollade när Fridas grupp hopptränade för Jörgen.

Hemma vid 20.30 och satt oss och bara var i varsin hörna =)

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 18 oktober 2010 22:30

Körde Moa till skolan på morgonen. Bekvämt att slippa ta bussen om man inte behöver=)

Kaos, inga bullar till killarna på verkstäderna idag. Bageriet hade sjuk bagare och inga bullar levererades ut... oj oj... Tyvärr hann vi inte ordna med det så det fick bli en slanka-linjen- måndag- morgon =)

Ringt runt och jagat en ny bagare som vill köra ut bullar till oss, inte helt lätt kan jag säga eller rättare sagt - inte billigt!

Det löste sig till slut så nu har vi nog fått en bra lösning på det hoppas vi!


Var en sån dag då jag ringde och jagade en massa folk, utan några direkta resultat. Var nere på verkstäderna en kortis för att få sista enkäten ifylld. Så nu är mitt uppdrag över. Måndagsmötet hade vi på eftermiddagen istället, vilket passade oss alla bäst idag.


Johan gick hem från jobb så jag körde hem och hämtade Moa. Vi körde till stallet och jag fixade box och mat medans Moa pysslade med Seline. Borstade och knoppade henne =) blev så fin så!


Hem och kollade på Ullared, sen sängen!


Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 17 oktober 2010 22:22

Körde patricia till ridhuset och stannade själv kvar ett tag och kollade när jörgen och de andra tränade för Peter Markne.

Patricia blev kvar och jag körde hem och hämtade Johan. Fick skjuts till stallet och jag red ut på fälten nere vid dammen. Pigg och glad, gjorde en del galoppombyte och förvänd galopp.


Söta Seline som står och solar...

  




Johan var och lämnade havren på Gustavslund. Handlade presenter till mamma och pappa i stan.

Sen stannade han vid gamla kvistofta sommarhage och fotade. När jag var klar i stallet så gick jag dit.

Jag fotade lite på vägen till Johan...

    



Moa hade varit hos Miche hela förmiddagen.


Blommor utanför huset i ödåkra....



   

Hem och duschade för att sen köra till ödåkra och fira dem. Blev bjudna på porterstek och potatis.... väldigt gott!!!!!!!!!!


Patricia följde med Jörgen till ridhuset igen för han skulle hoppa på öppen bana.


När vi ätit färdigt och snackat ett tag i ödåkra så körde vi till ridhuset och kollade ett tag. Väntade på att Patricia skulle bli klar.

Hem och höll helg!

Johan gick ut och gick några timmar på kvällen. Har 1,7 mil kvar att avverka om han vill ha sina 5 mil den här veckan.

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 16 oktober 2010 22:15

Vi körde inom lantmännen i vallåkra och köpte mat till Seline. Johan kopplade släppet och jag fixade Seline.

Körde till Långeberga där vi lastade av Seline och därifrån red jag och Linda ut till Bruces skog, Superfint väder, sol och denna blå himmel....

Johan var och fixade hästmaten som vi inte hittade i vallåkra. Behöver börja ge henne ännu mer mat, eftersom hon tappar i vikt.. Så det blev lucern så att hon förhoppningsvis går upp lite igen.


Patricia var med Jörgen på ridhuset och kollade när han tränade för Peter Markne.

Moa och Miche gick sin runda med kp.


Johan hämtade mig och Seline när vi ridit färdigt.

På eftermiddag var Johan i västersjön och fotade tillsammans med en från fotoklubben. Det hade gått bra och han hade fått lite tips om hur han ska fota.


Var stentrött på kvällen...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards