En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg under september 2009

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 18 september 2009 07:06

nu på morgonen så var han jättekelig igen, men har inte ätit på hela natten. Hoppas att det blir bättre i kväll.

Annars får vi väl leta upp nåt annat för honom att äta, Bara det att han är ju inte så lättflörtad när det gäller annan mat än den tråkiga torrfoder som han får idag. ja ja vi håller tummarna.

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 17 september 2009 21:06

Efter att jag duschat och väckt Moa så upptäckte jag att Pysen var inne och låg på en av stolarna. Han kom inte fram för att hälsa, vilket inte finns.... Han brukar springa runt benen så man är lika lycklig varje morgon att man inte ramlar omkull och bryter ett ben på honom eller en själv!

Gick fram och klappade honom och han var helt seg.. I vanliga fall spinner han och går på men inget alls idag.

Undrar om han ätit nåt som inte var så bra??? Vi bestämde att han fick vara ifred under dagen och så fick vi se hur han verkade när vi kom hem på eftermiddagen.

Vi körde och lämnade Moa hos Gunilla för att de skulle fixa håren, för idag skull de fotograferas på skolan.

Vi åkte in till jobb där jag nästan direkt skulle åka till Malmö med 3 st till på fack-möte i malmö kl 9.00 Alltså fick vi köra senast 7.40 eftersom det är 2 st vägbygge ner till malmö och trafiken står väldigt still på morgonen.

När vi körde förbi Rydebäck så såg vi Patricia och Liza på moppe som skulle försöka ta sig ut i den här trafiken. Det är skrämmande att vi inte har fått trafikljus i den här korsningen. Undrar hur lång tid det tar innan det händer en olyckaRynkar på näsan.


På eftermiddagen så fick jag huvudvärk igen, fattar inte varför jag får det på jobb hela tiden. Har ju inte ont i huvudet någon annanstans. Har vi nåt fel på ventilationen????


Johan hade åkt hem på dagen och kollat Pysen och han hade verkat lite piggare, men inte ätit nåt.


Körde hem på eftermiddagen och hämtade Patricia. Vi 2 körde upp till stallet och red ut en runda med Seline och Tensan.


Moa hade varit duktig ikväll igen, igår städade hon hela vardagsrummet och idag städade hon lite i köket. Så duktig!


Patricia stack ut med Anton x2 på kvällen.


Pysen var ute en del på kvällen, ser ut att må bättre om inte helt bra, men betydligt bättre ialla fall. skönt!


Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 16 september 2009 20:39

Patricia mådde så pass bra så hon körde till skolan, lite ont i huvudet och halsen.

Anton mådde inte bra så han blev hemma. Hostar rätt mycket!

Moa mår bra, verkar inte förkyld alls längre. Det är ju skönt att någon kan må bra!


Jag är så imponerad av oss... vi har faktiskt i snart 2 veckor kommit för "tidigt" till jobb. Känns bra för då kan man gå hem tidigare..


Körde och hämtad Moa hos Gunilla på vägen hem och sen inom maxi.

Hem och käka och skrev ut lite kort till en av tjejerna på ridskolan. Sen körde jag Moa till viarp och körde själv upp och fixade till Selines box och satt mat, full fart tillbaka och kollade när Moa red.


Patricia körde till stan och dansade på JLC. Första gången den här terminen. Hoppas nu att hon får lov att vara frisk resten av terminen.

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 15 september 2009 22:39

Då blev både Patricia och Anton hemma, men onda halsar, täppta näsor och ont i huvudet.

Moa hade sovmorgon för de skulle spela fotbollsmatch mot 2 andra skolor på dagen.

Hon hade fått en boll hårt i sidan så hon hade lite ont i sina revben på kvällen, hoppas bara att det är för att hon fick en hård smäll.


Johan kände sig seg idag och jag mådde faktiskt lite bättre, kände mig piggare.


När vi kom hem så var Patricia och Anton ute hos Anton 2 en stund, men kom hem tidigt och satt och kollade film på Patricias rum. Även Liza hade hittat hit.


Jag cyklade till stallet idag för det var i stort sett helt vindstilla och eftersom jag kände mig bättre så gäller det ju att passa på.

Skrittade ut även idag, tog en runda ner om vallåkra, upp för asfaltsbacken och tillbaka till stallet. Var så härligt väder så jag skulle kunnat rida hur länge som helst om det inte hade blivit mörkt så förbenat fort.


Cyklade hem på 22 minuter, har aldrig hänt, var nog lite med vind trots att det knappt blåste eller så är det för att det för en gång skulle inte blåste motvind?!


Anton mådde sämre på kvällen igen, hostade och snörvlade en hel del. Patricia känner sig så pass bra att hon testar att köra till skolan imorgon.

Och så ska hon förhoppningsvis kunna börja dansa igen. Skulle ha börjat igår, men det gick ju inte, så imorgon kanske??

Moa var också helt slut idag, det är tufft att spela fotboll och får sparkar och slag överallt.


Imorgon ska Patricia och hennes klass ha den fulaste mössa de kan hitta på sig under hela dagen. Vi har letat efter den randiga "Patrikmössan", är det så att vi har lämnat den till någon av er syskonbarn?? Kan helt omöjligt hitta den.


Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 14 september 2009 21:45

Jaha då var Patricia genomförkyld, men hon försökte att komma iväg ändå. Gick in i duschen, men längre än så kom hon inte. Hjärtat slog som bara den och matt i kroppen så hon får i säng igen.

Anton kämpade iväg till skolan, trots att han inte mådde riktigt bra.

Moa mådde bra, lite trött för hon har använt sin lilla kropp väldigt mycket de sista dagarna. Styrketräning i skolan som hade varit väldigt tuff, sen ridningen och badet i drygt 3 timmar.


Jag har mått rätt dåligt i natt, vaknade och mådde jätteilla, men somnade om igen och mådde bra när jag vaknade. Vad är detta för nåt??

Var helt seg hela dagen på jobb, orkade inte koncentrera mig på nåt.

Gjorde en sak innan fika på morgonen och hade gjort fel, bara det att när jag upptäckte felet på eftermiddagen så kommer jag inte ens ihåg att jag har gjort den saken tidigare på dagen.!!!! Det är läskigt, alltså mår jag nog inte så där jättebra.


På vägen hem körde jag och Johan till väla och skulle köpa bok till Patricia, men den fanns inte där så vi körde vidare till Hyllinge och där fanns alla 3 böcker som hon ville ha. "Pojken som kallades DET" , "Pojken som inte fanns" och "Pojken som överlevde" tror jag de hette. Det är ett skolarbete de ska göra och då skulle de läsa, kanske inte just de här böckerna, men hon ville det.


Hem och sega en stund, sen körde Johan och Moa mig till stallet, orkade verkligen inte cykla, samt att det var halvstorm ute. Skrittade ut en runda med Seline, det var lagom ansträngande.

Johan och Moa var och tvättade bilen och handlade hem lite saker som saknades.


När vi kom hem så mådde Anton sämre och de la sig skapligt tidigt.

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 13 september 2009 22:00

Upp kl 6.45 för att hinna äta och klä på oss. Sen bar det av till viarp. Vi skulle vara där kl 8 för att få reda på lite runt våra funktionärsposter och Moa och hennes tävlingskompisar skulle hinna gå banan tillsammans med Jennifer.

Fixa till hästarna så de blev fina..Skrattande


Jag fick stå som inkallare vilket innebar att jag inte kunde hjälpa Moa med någonting, men hon löste det ändå. Hon är så duktig!

Som tur var så kom det en och bytte av mig under tiden Moa skulle hoppa i alla fall. Och hon hade en hela fan-gänget med sig. Mormor och Morfar som även var barnvakt till Michaela och Cornelia, Patrik och Åsa och Becka förstås.


Moa och Blomberg hoppar 60 cm och blir felfria och får en jättefin rosett

    

  

En varm, men lycklig ryttarrinna!


Hem och käkade lite snabbt, sen skulle Moa till Karlslundsbadet i landskrona på kalas. Hon åkte med Vicky dit och så skulle vi hämta dem.

Under tiden hon var där så körde jag till stallet för att rida ut tillsammans med Kicki.


Körde hem och hämta Johan och sen till landskrona, väl där så ringer Moa och säger att kalaset skulle hålla på 1 timme till, så vi vände och körde till Plantagen och köpte blommor till vardagsrummet och till mitt jobb. Behöver lite grönt i fönstret.


Ner och hämtade hem Moa och Vicky och sen var jag helt slut!

Moa har varit lite småförkyld nu en vecka lite drygt och i morse hade Patricia varit totalt genomtäppt och ont i halsen. Och på kvällen började Anton också känna sig seg.


Jag har känt mig väldigt seg ett par dagar nu och lite illamående, frusen och varm omvartannat och sen mår jag bra igen.Konstigt!!??

Känns som alla runt en är lite smågnälliga just nu. Kanske folk är oroliga för svininfluensan?



Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 12 september 2009 22:23

Sov alldeles för länge... Vaknade kl 6.30, men det tyckte jag var lite väl tidigt så jag somnade om igen och vaknade 10.45 Hallå!!! Man blir ju helförstörd för resten av dagen.

Nåväl när vi ätit brunch... så körde vi till Rycketofta igen för att se om de hade någon tävlingskavaj till Moa på rea. Tyvärr så hade de inte det idag heller. Men Moa hittade en fleece-tröja och en tunn långärmad tröja som hon kan ha under fleecen nu i höst eller till vintern.

Hem och bytte om till stallkläder, sen körde vi och lämna Moa i viarp, hon skulle göra Blomberg fin inför morgondagens tävling.

Jag blev skjutsad till stallet. Jag fixade i stallet och red ut en runda, sen cyklade jag hem i värsta motvinden. Jag får se det som att det ger mer än när man har medvind Skrattande.

Johan körde och hämtade Moa och de körde hem och började på maten.

Patricia var i gantofta med Anton och Anton 2.

På kvällen skulle hela klassen hem till en klasskamrat i Ramlösa för att umgås. Trevligt!

Moa gjorde en äppelpaj på kvällen som blev kanongod, synd att man blir mätt så snabbtFlört.


Jag har försökt att ändra utseende på bloggen och så svårt det ärrr!! Ja ja ni kommer nog få se lite olika utseende innan jag bestämt mig för hur jag vill ha det. Orkar inte fixa mer idag så den får vara som den är nu.


Det blir halv tidigt i säng, för vi ska upp TIDIGT imorgon, kör hemifrån kl 7.30 Om någon vill och har tid så tävlar Moa i viarp nångång vid 10 halv 11 tror jag.

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 11 september 2009 22:15

Kom till jobb tidigt idag också. Vad är det som har hänt?? Vi som alltid är så SENA, ja ja det behöver jag ju inte berätta. Men nu plötsligt så är nästa 30 minuter tidigare än innan.

Hade ett bra flyt på jobbet idag också. Måste ju säga att det blir betydligt lugnare när vi inte har några chefer på kontoret. Man blir inte störd hela tiden. Verkar nästan som att de är de som stör mest, hmm?!!Obestämd


Jag flexade ut vid 14-tiden för jag skulle iväg och sko Seline kl 15.30 på Gustavslund. Och det tar ju lite tid att köra mellan stan och vallåkra och tillbaka igen.

När vi var klara med skoningen så körde jag och hämtade Moa på Miatorp, körde hem henne.


När jag nästa var vid stallet ringde Malin och frågade om jag ville med till stranden och rida en stund. Klart att man vill...

Körde upp på gården och hämtade sadel och träns och väntade in Malin, sen körde vi till Örby och red en stund i vatten och på stranden mellan örby och råå hamn. Det var jättefint vid råå hamn, går in som en vik där och långgrunt, verkligen kanon där.


På kvällen var Moa hos Wilma, det var jätte länge sen hon var där. De hade haft jättekul, varit ute och gått och lite annat.

Patricia träffade vi inte på hela dagen, hon gick hem till Anton på eftermiddagen innan vi kom hem och sen sov hon där.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28
29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards