En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 7 maj 2009

Johan gick av jouren och direkt efter det körde han och en arbetskamrat till Göteborg för att gå på Elmässa och även förhoppningsvis lämna kamera-objektivet direkt till leverantören. Johan har mailat att de skulle höra av sig till honom så kunde han komma själv och lämna in och hämta nytt.

Jag körde Patricia, Moa och Liza till skolan. Moas klass skulle ha Skol-OS, men Moa skulle inte vara med eftersom hon varit sjuk.

Patricia och Liza skulle spela med sina profil-klasser på Ättekullaskolan under dagen. Fick sms av Patricia under dagen och hon tyckte att det var den sämsta av den sämsta publik de någonsin spelat för. De bara satt och satt....

Hade faktiskt en hel dag på kontoret utan möte, men blev ändå så störd av samtal och folk som sprang på mitt rum under hela dagen. Att vara borta 2 dagar och sen tro att man kan komma tillbaka och få arbetsro, det finns verkligen inte... Det är synd för man blir så stressad och okoncentrerad när man ska utföra sin arbetsuppgifter. De bara samlas i högar och till slut vet man inte vad man ska börja med. Jag stannade kvar liten stund extra och det gör sååå mycket att få sitta kvar efter 16, då de flesta lämnar jobbet.

Sen gick jag ner på stan där jag skulle träffa 3 st fd arbetskamrater och så en som arbetar på kontoret idag. Vi skulle träffas på Waynes och när jag kom ner dit så var Stina där inne så jag gick in och pratade med henne medans jag väntade på de andra. Och jag som trodde att jag var sist som vanligt, men inte den här gången, jag var minsann först och då skulle vi träffas kl 17 och jag var där kl 16.55, de andra dök upp någon gång strax efter 17. Imponerad!!??? Ni som känner mig vet ju att jag aldrig kommer i tid. Det kvittar hur jag planerar så blir det ändå i sista sekund. Vet inget som är så tråkigt som att sitta och vänta. Tid är till för att användas och inte sitta av ; )

Vi hade väldigt trevligt tycker jag i alla fall. Vi åt varsin sallad och satt och snacka. Kul att träffa de andra och höra vad det gör idag och så. Var väl där i ca 2 timmar. Och vi kom på under tiden vi satt där att det inte var Waynes vi var på utan Grand Cooffe!?! Waynes hade tydligen flyttat till Rådhustorget, men det var denna lokalen vi hade bestämt, så det kunde ju kvitta.

Johan kom och hämtade mig på Knutan, körde och hämta Moa och Gon för att sen köra hem och hämta en pluggande Patricia. Det var VIP-kväll på väla mellan 20.30-23.00 så vi bestämde oss att åka dit en runda.

Patricia hittade lite kläder på Gina, men Moa hittade ingenting. Vi köpte även ett armbågsskydd till Patricia som hon kan ha på sig när de ska spela på måndag. Hon ska i alla fall försöka spela trummor i en låt som Liza ska sjunga i. Annars ska Liza försöka spela trummor i de låtarna som Tizan skulle spelat trummor på. Ja vi får se hur det blir.

Körde från väla kl 22.45 och då var vi alla rätt trötta faktiskt. Skjutsade först hem Gon sen var det full fart hem och i säng.

Positivt: Kul att träffa gamla arbetskamrater

Negativt: blev för sent i säng....


Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards