En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 2 juli 2009

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 2 juli 2009 23:06

Körde före Johan idag, han hade jouren igår kväll. Han som egentligen hade den var upptagen och bad Johan om hjälp. Sen gick Johan på jouren idag igen. Förstår inte att veckorna kan gå så fort. Känns som att det bara skulle vara 2 veckor sen sista, men det är väl i alla fall 4-5 veckor sen. Alltså kör jag egen bil och kan komma och gå precis som jag vill =)

Och det gick ovanligt fort i morse så det var bara att köra iväg. Kom till jobb och det är verkligen som att gå in i väggen. Inget syre, och hur varmt som helst. Fast idag hade någon öppnat upp dörrar och fönster och det gör ju att man får lite syre i alla fall. Det som är jobbigt är att mitt rum och de 2 rummen sidan om är de rummen som är varmast på hela avdelningen.


Patricia kom in vid ett-tiden för hon skulle på sjukgymnastiken och lära sig lite övningar för armen. Vi kommer få en återbesöks tid för att ta bort gipset och för att Patricia ska lära sig övningar för handleden. Den kommer ju antagligen att vara rätt så stel precis när hon tar av gipset.


Moa och Rebecca var på stranden, men de tyckte vattnet var för kallt så de gick hem till oss istället och badade i poolen.

Moa hoppar från ringen

Laddar för att kunna spruta ner Anton med vatten

Moa och Anton vill inte gå upp

 Patricia fick in i skuggan ett tag, blir varmt med gips

Moa, Johan och jag körde till Ö o B på kvällen för att se om vi kan köpa skydd till studsmattan. Det gamla hänger ju i bitar... Vi skulle höra av oss imorgon igen för att se om de kan hjälpa oss.


Johan och Moa körde till Mölledammarna och fotade på kvällen och jag cyklade till stallet och red en stund på banan och cyklade sen hem.


När vi kom hem så var det sittning på uteplatsen, det är ju det enda stället man kan vara på. Är typ 35 grader varmt inne eller nåt.


Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards