En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 13 juli 2009

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 13 juli 2009 23:21

Linn kom och lämnade Michaela och Cornelia vid halv 10. De skulle passa på att storstäda ungarnas rum när de inte var hemma.

Vi fikade först lite, sen gick jag och Moa med dem till lekplatsen och fortsatte sen till stranden. Där var de helt galna och sprang fram och tillbaka i vattnet. Vi fick ta av dem kläderna för de började bli rätt blötta =).

När vi kom hem så badade Moa och Michaela i våran pool.

 

Hon var nog i vattnet i 15 minuter för det var "så skönt", men när läpparna skiftade färg till blå då tvingade jag upp henne.

 

Cornelia ville bara doppa fötterna väldigt försiktigt så hon hoppade på studsmattan istället.

Michaela la sig på studsmatta och somnade en stund, sen satt hon i mitt knä och bara mös. Moa och Cornelia hoppade på studsmattan.

Johan grejade med förrådet och annat ute.

Patricia och Anton gick hem till Anton en stund, sen kom de tillbaka och var med tjejerna en stund. Sen tillbaka till Anton.

Linn och Björn kom med en stor matbeställning från pizzerian. Alla var väldigt hungriga efter en dag i värme och i vatten.

När vi käkat färdigt tog vi på oss badkläder och gick ner till stranden och badade en stund. Ja alla utom Johan, Patricia och Anton, de fegade ur. När vi badat färdigt blev det varsin glass i rosa kiosken.

Senare på kvällen så cyklade jag till hagen, Johan skjutsade upp Moa. Linn var redan i hagen.

Fixade till Seline, Linn red och jag och Moa cyklade med.

När vi skulle cykla hem så började de regna så vi stod och vänta en stund och när vi trodde att det lugnat sig så cyklade vi, men när vi kom till svängen vid Frida var det som himlen öppnade sig, men Moa ville fortsätta och det gjorde vi. Vi cyklade till Kvistofta där Johan kom och hämtade upp Moa för då var hon jätte trött. Inte konstigt eftersom hon cyklat 1.2 mil idag. Bra jobbat av henne tycker jag. Jag var så genomblött att jag fortsatte cykla hem istället för att hoppa in i bilen och blöta ner den.

Patricia och Anton var i råå på kvällen och körde radiostyrd båt, senare var det med en kompis och fiskade i Råån.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards