En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 4 juli 2009

Goa frukostbullar åt vi till frukost, sen gick jag och Moa ner till stranden och skulle bara vara där nån timme. Johan körde runt och letade efter nytt skydd till studsmattan... men leverantören har skickat ut säsongens omgång redan och den är slut. Tycker man ju är konstigt att de inte kan skicka ut fler. Eftersom det inte är UV-tåligt skydd så måste de ju förstå att många vill ha nya.

Patricia och Anton kom ner med båten och åkte ut en stund med den. Sen kom de och la sig och sola hos oss. Jag cyklade hem och hämtade mer dricka, för det var väldigt varmt, men började fläkta lite grann något senare. När jag kom ner igen så var Moa och Anton ute och åkte båt.

Sen låg vi och solade och hade det allmänt gott. Tog mitt premiärdopp idag, är ju egentligen inte klokt... Sommaren har ju varit ett bra tag hos oss redan, men jag har mesat.

Efter en stund efter badet kände jag att det stramade rätt duktigt i skinnet... JAHA lyckats i år igen. På med kläderna och hem. Shit vad det bränner, hur kan man gå på detta varje år??? Det är lite lurigt när man ligger så på stranden och det fläktar lite. Man känner inget förens det är för sent.

Att man är sån amatör på att sola.... Man skulle ju inte tro att man är så gammal som man är...

Ja ja hem och grilla korv, Patricia, Anton och Anton kom också och käkade.

Jag, Moa och Johan körde till Jonstorps marknad vi halv sex tiden. De hade öppet till kl åtta. Moa hittade en röd klänning direkt vi kom dit, sen hittade vi 14 par strumpor för 100:- och det kändes som ett bra pris. Johan hittade 4 par, resten rafsade vi åt oss, vi tjejer. Jag och Moa köpte varsin ny väska, är det ett måste på varje marknad?? antagligen inte, men jag har nog köpt en ny varje år fast oftast på marknaden i helsingborg.

Sen blev det som vanligt ½ kg bigaråer, det är ju SÅÅ gott!

Inom ödåkra på vägen hem för att se hur mycket gräset växt... och ja det var inte mycket så vi hoppade över det idag. Men var är gräsklipparen??? Den stod inte där den skulle eller som det blev sagt. Står den ändå i förrådet? och var finns då nyckeln dit???

Sen blev det lite handlat på Maxi, blev sugna på baguetter som manvärmer i ugnen och det blev gott.

Efter att vi ätit hände det inte mycket mer. Man blir ju helt slut efter en dag ute i solen.

Patricia och Anton hängde med några andra killar nere på stranden på kvällen. Det är riktigt skönt att vara där på kvällen efter en dag på stranden.

I natt så ska Johan och Moa sova på uteplatsen under taket för de tycker att det är så skönt att sova ute nu när det är så här varmt. Jag blir inne...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards