En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 23 juli 2009

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 23 juli 2009 22:03

Då var det föräldrarnas gamla kompis (alltså de har varit kompisar väldigt länge) som fyller år idag!

Upp kl 8 för att köra upp till stallet och koppla släpet. Cyklade ner till hagen och hämtade Seline. Cyklade tillbaka med henne till stallet, in och friserade henne lite. Börjarde ösregna så jag fick vänta i 10 minuter innan jag kunde lasta henne. Körde till Gustavslund för att få nya skor på Seline. Vi stod inne i ponnystallet och efter ca 30 minuter så började det ösregna så man såg nästan inte ut. Allt var bara så vitt!

När skorna satt där de skulle så körde jag till Bruces skog för att rida. Har inte ridit där på rätt länge. Tror knappt att jag ridit där sen jag flyttade från Gustavslund. Kul att prova lite annat nån gång ibland.

När jag galopperat på fyrkanten och varit lite seriös så tyckte jag att vi kunde ta några små språng över terräng hindrena som de har på fältet vid ridhuset. Seline bjöd på och tyckte nog att det var riktigt kul. Hoppade 4 språng ungefär sen styrde jag på ett något litet större hinder, men nu pratar vi inte högre än max 50 cm, så det är väldigt små hinder. Hon galopperar på väldigt bra mot hindret, men så mitt i språnget så ångrar hon sig och börjar "cykla" med frambenen, vilket slutar i att hon snubblar över det "gigantiska" hindret och går omkull och jag flyger av som en projektil rätt ner i gräset. Shit vad det går fort när det blir fel. Ena stunden ser man hur fel allt blir och nästa stund ligger man och tuggar gräs mer eller mindre ;).

Men vi stod på fötterna rätt så med en gång, jag kände ingen smärta vid detta tillfälle, utan såg att Seline blödde från bakbenet, så hon måste ha slagit i någon av stockarna när hon föll.

Så det vara bara att gå haltandes tillbaka till bilen... och när vi gick då började jag känna av mina revben på vänster sida. Väl framme vid bilen så hade jag som tur var med mig 2 st vattenflaskor så att jag kunde spola av blodet från selines vänstra bakknä. Såg värre ut när vi gick, det bara rann blod, men när jag fått spolat av det så såg det mer ut som ett hack.

Lastade på henne och skulle stänga luckan och då kände jag att jag faktiskt hade rätt ont i mina revben eller vad det nu är.

Körde till stallet och spolade av Selines sår och kollade av henne, cyklade ner med henne till hagen. Hon haltade när hon travade så hon har nog fått ont hon också.

Cyklade tillbaka och gjorde vad jag klarade av i stallet.

Körde hem och käkade, ingen kul match att ta sig ur bilen...

Senare körde vi upp och kollade Seline för att se så hon stod upp på alla fyra ben. Hon såg ok ut, inte något direkt svullen som jag kunde se.

Moa hade blivit skjutsad till Gun av Johan tidigare på eftermiddagen.

Vi körde in till festivalen i helsingborg där vi träffade Moa och Gun. Vi gick runt på tivolit, lyssnade lite på Rix fm och gick och kollade i marknadsstånden. Jag hade rätt så ont så jag var inte så aktiv direkt.

Patricia och Anton var inne en runda med kompisarna från gantofta. Men de tog bussen hem när regnet öste ner. Sen åkte de in med Krille som körde bil.

Vi körde hem och hämtade sovsaker till Moa för hon skulle sova över hos Gun. Körde och lämnade dem hos Gun. Körde och köpte till mat till kvällsmat. illa illa... Men vi hade inte ätit och jag orkade inte fixa nåt när vi kom hem.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards