En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 20 juli 2009

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 20 juli 2009 23:42

för visst är det så. Veckan då alla fyller år!!

Idag inleder vi med en gammal klasskompis till mig som jag umgicks med under 2 år mellan klass 5-6, hon heter Johanna som fyller idag.

Var på lasarettet med Patricia för att äntligen ta av gipsskenan. Under tiden vi var nere på arbetsterapin så var Johan på apoteket och köpte ögonsalva och allergimedicin. Seline var svullen i ögonen igår och behöver ögonsalva. Allergimedicinen var ett tips från de i hagen. Jättebra att ta om man får myggstick eller annat. Moa och Patricia svullnar ju upp jättemycket så fort de blir bitna.

Patricia fick en handledsskena som hon ska ha på sig när hon sover, är ute bland folk eller kör moppe och lite sånt som är krävande för armen.

Hon fick även en boll som hon ska träna upp sina armmuskler med. Hon ska börja träna upp sin högra arm och får vänta i 2 veckor innan hon får lov att börja använda den vänstra.

Så 3 veckor till innan hon får lyfta, trycka eller dra med vänsterarmen. Men bara att slippa ha gips och kunna ta av och på handledsskena är ju klart en dröm.

Körde hem och käka, Patricia och Anton stack hem till Anton för att äta.

Sen körde jag och Moa till stallet och kopplade släpet. Gick ner till hagen och hämtade Seline och tillbaka till stallet. Körde till Frillestad och tränade för Lisette. När vi precis var klara och tittade på Fia när hon red så kom det värsta regnskuren, lät som att taket skulle rasa in i ridhuset.

Tillbaka till stallet, lasta av för att gå ner med Seline till betet igen.

När vi gick tillbaka från betet kändes det som en tidig höstkväll, stora mörka moln med lite sol, kyligt i luften och doften från fälten, det gjorde så att man skulle kunna tippa på en oktober kväll vid 19 tiden. Vilken tur att det bara är mitten av juli!!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards