En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 29 juli 2009

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 29 juli 2009 08:59

Började dagen med en go hotellfrukost. Upp och gjorde iordning och packade väska sen rullade vi till kolmården. När vi precis kört igenom samhället Kolmården så var det kö hela vägen till djurparken, ca 6 km!! Suck! När vi väl kom fram så kom personalen och sa att det var minst 30-40 min kö fram till biljettluckan på Safari, ja ja, vi ville ju se Safari så det var bara att bita ihop och det tog ca 35 minuter. När vi precis ska köra in i parken så slutar kylan i bilen fungerar, perfekt =). Fast man får ha fönstrena öppna fram till björnar, vargar och lejon, så vi kunde ju ha fönstrena öppna genom mer än hälften av parken.

När vi körde ut från safariparken så kom personal och mötte upp oss och sa att det var fullt på parkeringen och att det var flera kilometer bort för att parkera, jippiii!!! tänkte man ju direkt, men då sa han att ni är ju redan inne i parken så ni får parkera vid delfinariet, Tjoho!!!! så bra, kunde ju inte bli bättre.

In i parken för att ställa oss i kö till delfinariet direkt och gissa, vi stod där max i 15 min, men kön var säkert hundra meter lång. Kom in och fick se delfinerna direkt. Verkligen kanon!!!

 

Ut och käkade lite mat som vi hade med oss.

Sen gick vi runt i parken. Alla utom jag åkte linbanan. Johan fick ett åkband av en tant som ångrade sig och Patricia gick som barn (3-12 år) =))) Johan tänkte sig inte för utan sa att han skulle betala för 2 barn, ha ha ha... De hade tittat lite konstigt på Patricia, men tyckte väl det var ok!!!

Sen var det klart aporna som hade världens show idag, vi skrattade riktigt gott åt dem. Tror faktiskt aldrig jag sett dem så igång som igår. Det var riktigt svårt att slita sig när de stängde.

Körde tillbaka till Linköping och var bara snabbt uppe på rummen och lämna saker, sen ut på stan och käka färsk pasta med olika tillbehör. Gott!

När vi kom tillbaka så badade Moa i hotellets pool och sen badade hon i deras badkar.

Kväll och vi var alla sååå trötta!


GRATTIS Åsa K-K på 40-årsdagen!!!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards