En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 19 januari 2010

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 19 januari 2010 22:30

Moa och Patricia tog bussen samtidigt idag. Och vi kom till jobb lite tidigare eftersom vi körde direkt.

Hade jätteont i min armbåge så när jag suttit och skrivit lite så började handen domna bort. Massören kommer imorgon, ska se om han kan göra nåt åt eländet.


Dagen bara försvann nånstans, gick så fort och jag hann nästan inte med något. Åkte på att gå på ett möte på förmiddagen som inte var inplanerat så där försvann 2 timmar.


Johan körde hem på eftermiddagsfikat för att byta ut sina linser som tydligen började krångla. På vägen hem så tog han upp Moa och Vicky som stod på busshållplatsen och väntade på bussen.

Patricia åkte med in och satt i kafeterian och väntade på att vi skulle sluta. Sen körde vi till Rycketofta för att kolla ridstövlar till henne. Hittade inga direkt.


Hem och lämna dem, så körde jag upp till stallet och körde endast stalltjänst för det glittrade lite otäckt på vägen så jag vågade inte rida ut. Har hand om Odessa också eftersom Malin och Nellie är i Egypten i en veckan nu.


Det är fortfarande snö ute, men nästan plusgrader så det smälter och det blir blött och tråkigt. Men så snöar det lite hela tiden, dock väldigt lite.


När jag kom hem så röjde jag bland alla våra papper. Är väldigt eftersatt. Städade i ca 2 timmar, nu ska eländet bara sättas in i pärmar.


Sen satt jag och chattade med Camilla H från ö-götland på FB. Det var såå länge sen vi hördes, då det var riktigt kul. Hade hänt lite sen sist om man säger så.


Nu är det tack och gonatt!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards