En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 29 januari 2010

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 29 januari 2010 18:59

Då var det minusgrader i mängder igen. Visade -8 grader i bilen när vi körde till jobb på morgonen. Men det var väldigt skönt ute tyckte jag i alla fall. Alla andra gnällde, men eftersom det inte blåser tycker jag att det är riktigt skönt. Friskt!!

 

Johan är rätt så förkyld, men orkar i alla fall pallra sig till jobb. Moa är mycket bättre, även om hon är stopp i näsan.

 

Var själv väldigt seg hela dagen, igen!!! Försökte få ordning på fakturorna, men av någon konstig anledning så blev de bara fler i inkorgen, ju fler jag avverkade. Hur kan det bli så????????

 

Var en rätt så lugn dag, eller rättare sagt jag orkade inte hålla nåt högt tempo. Fast det är väl rätt bra tror jag egentligen att ta det lite lugnare, får passa på så länge det går. Känns som att det håller på att hända en hel del på jobb just nu. Känns lite rörigt/oroligt i alla hörn.

 

Hem och bytte om till stallkläder, snabbrunda i stallet. Hade även Magina idag, Mia och Olof är på spa och myser.

Jag skulle köra Moa till partyt som hon skulle på, men hon ringde mig när jag var i stallet och sa att hon åkte med Vicky. Så jag kunde ta det lugnt.

 

Moa skulle på ett Grease-party i råå, så Patricia var snäll och fixade lockar i hennes hår. Patricia är mycket bättre på att göra fina lockar i hennes hår än vad jag är.

När jag kom hem så körde Johan och köpte varsin landgång till oss.

 

Patricia och Anton hade gått upp till Pizzerian för att äta på kvällen, sen kom de hem för att kolla film och ta det lugnt.

 

Johan hämtade Moa i råå vid 21-tiden. Hon hade haft kul på partyt och var rätt uppspelt när hon kom hem

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards