En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 20 januari 2010

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 20 januari 2010 22:30

Sval dag vilket börjar bli rätt vanligt. Några minusgrader och svinhalt överallt. Okej stora vägarna är torra, men allt annat är halt. Antingen kan det smälta eller ge oss massor med snö så det inte blir så halt.


Idag spelade Moa och hennes klass handboll i skol-os. De spelade mot 7 andra skolor under dagen. Vid middagstid fick jag ett sms från Moa om att de kanske hade gått till final.

Klockan 15.15 ringer hon och säger "jag kan inte rida idag" och då går det så klart massor med tankar i huvudet!! Vad har nu hänt???

VI HAR GÅTT TILL FINAL!!!! Och ska spela på IH kl 20.00, så då hinner jag ju inte rida eftersom vi slutar med ridningen klockan halv åtta.

Jag fick mailat viarp om att Moa inte skulle komma.


Eftersom det inte blev någon ridning så tog jag det lugnt och avslutade mina arbetsuppgifter i lugn och ro, körde sen hem och bytte om till stallkläder. Mia hade mockat och påbörjat maten till mig, så jag hade bara Odessa kvar.


Hem igen och hämtade Moa, Patricia, Felicia och Liza. Moa skulle vara på IH strax efter klockan sju för att träffa sin kompisar. De stora tjejerna skulle på friskis och svettis för att prova en gruppträning. Så de släppte vi av först och sen lämnade jag Moa. Sa till Moa att vi gärna ville titta om vi fick, men att hon fick sms:a oss om vi fick lov att komma. Vi hörde inget så jag körde in till jobb för att träna under tiden.


Johan jobbade under tiden jag tränade. Höll på ca 1 timme och 20 minuter. Gick på gåmaskin och körde styrka. Vågar inte lägga på så mycket vikt än eftersom jag inte tränat på så länge samt att jag har ont i min armbåge och det kände jag när jag skulle göra visa armrörelser, att det gick inte. Så det var 25 kg på både armar och ben. Och det var lite för lätt, men bättre att börja försiktigt.

När jag nästan var klar ringde Moa och sa att vi fick lov att komma och kolla, för nu skulle de spela final och se vem som kom trea och fyra.

Hon hade missat att sms:a första matchen, så nu ville vi verkligen åka och kolla.


Och det var ju hur duktiga som helst. Jag blev verkligen imponerad. Här kommer lite bilder på hur det gick till.


Taktiksnack!!


  

Moa fångade bollen och vägrar ge den till motståndaren som var dubbelt så stor som Moa...

Resultatet blev som nedan... alltså blev det en bronsplats!! GRATTIS


     


 Så här lycklig blev Moa när hon fått medalj. Fast mycket berodde på att han som skulle ge dem medaljerna tappade alla i golvet och det skrattade alla gott åt  


  

 Sista matchen spelades klockan 21, så vi var inte hemma förens kl 22.15, efter varit inne och handlat lite saker på Maxi.

Då var vi trötta allihopa.


Patricia var nöjd med träningen också, så hon ska prova imorgon igen.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards