En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 28 januari 2010

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 28 januari 2010 19:43

Då var Moa mycket bättre idag, så det blev skolan. Vi skjutsade henne till Gon.

Patricia var klart så tidig så hon fick stå och vänta in tiden i hallen. Hon var inte sugen på att gå ut och sen stå och vänta på bussen, som säkert var för sen.


Johan var rätt så mycket mer förkyld idag. Så det bara snurrar runt i huset tydligen. Ja fast hellre förkylningar än kräksjuka!!!


Var lite seg själv under förmiddagen, jag blir varm och kallsvettig om vartannat och sen mår jag hur bra som helst, sen slår hjärtat dubbelslag nån minut sen är det bra, känner mig lite yr korta stunder, vad händer???


Vi körde iväg och åt på middagen efter att vi varit på apoteket på Elineberg. Vi brukar använda ett cerat som heter Nueva och nu plötsligt så finns den inte på apoteket på lasarettet och de vet inte om det kommer fler!!!!! PANIK!!! Men på Elineberg hade de... vilken tur! Jag är ju lite lätt beroende av cerat om man säger så.


Var väldigt trött under eftermiddagen, riktigt seg i hela kroppen. Varför??? Får nog börja med blutsaft eller nåt så jag får upp mina blodvärden eller vad det nu är som felar.


Nu har Patricia varit och löst sitt träningskort för 4 månader framåt.

Så nu blir det en vältränad Patricia till sommaren =)


Johan och Moa körde mig till stallet. Medans jag var där och gjorde marktjänsten så körde de till stan och köpte present till klasskompis som ska ha kalas imorgon.


Sen var det hem och bara slappa i soffan. Blir tidig säng! 

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards