En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 27 januari 2010

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 27 januari 2010 21:17

Moa blev hemma även idag, hon kände att det var lika bra att vila ytterliggare en dag och det gjorde hon rätt i. Ringde några gånger och var sååå rastlös. Och hon ska absolut gå till skolan imorgon.!!  


Patricia hann med bussen även idag, det blir en rask promenad till bussen på morgonen.  


Det hade snöat lite i natt, ca 2 - 3 cm och naturligtvis så var det inte lika kallt längre heller.

Under förmiddagen snöade det i omgångar. Det har ju gått ut varning1 över skåne idag, så vi vet vad som väntar.

Pratade med en orolig Mia på förmiddagen. Hon var bekymrad över våra hästar som gick ute. Hon hade ingen bil och det är lite svårt att gå så långt med bebis i magen, Malin satt på flyget till Milano och Frida jobbade. Jag lovade att jag skulle köra till stallet och plocka in dem vid middagstid.

Jag och Johan körde upp till stallet och var där ca 12. Jag tog in hästarna medans Johan fyllde på vatten till de som inte hade nåt. Sen gick han ut och satt höet till Seline.

När vi körde till stallet så hade det börjat regna och gjorde vägarna riktigt svinhala. Såg bara blöta ut, men när Johan bromsade så bara fortsatt bilen utan tendens till att stanna. Rätt läskigt!

Det blev en burgare på Burger king på vägen tillbaka till jobb.


När vi kom tillbaka till jobb så ökade snöandet rätt mycket och det började även blåsa en hel del. Så när vi skulle köra hem så hade det nästan kommit 1 dm.

Moddigt och kladdigt på alla vägar. Plogbilar överallt och allmänt rörigt ute i trafiken.


Vi körde till Maxi och handlade en del som behövdes. Får bli storhandling en annan dag. Ville bara hem och ta det lugnt.


Det blev till att skotta så att vi skulle kunna ta oss fram till dörren.


När vi kom hem var huset fullt av ungdomar... Moa satt och kollade tv samtidigt som hon ritade en jättefin bild på Kalle Anka.

Liza, Felle och Evelina var hos Patricia. De hade inrättat en piercing-salong på Patricias rum. Evelina är jätteduktig på att ta hål i öronen så alla tjejer åkte på att ta några hål och Felle tog även hål i naveln. Det klarade jag inte av att kolla på. Jag kollade när de var klara med naveln och det såg jättefint ut.

Moa var lite sugen på att ta ett hål till i ena örat. Hon har pratat om det ett tag och Evelina erbjöd sig. Och efter lite övervägande så ville Moa.

Moa satt på en stol och höll både mig och Patricia i händerna och Evelina tog ett örhänge och bara tryckte till och vips.... så var det klart! Moa hann inte ens med att känna om det gjorde ont eller inte.

Så nu har hon 2 hål i höger och 1 i vänster. Patricia  tog ett hål så nu har hon 3 hål i höger och 2 i vänster. Liza tog hål lite högre upp på örat och Felle i naveln + plus 3 hål i öronen.

Evelina gör det väldigt fint, blir riktigt snyggt.

Ja... jag blir sugen för jag skulle vilja ha fler hål i öronen också, men är jag för gammal??? Tjejerna tyckte inte att jag var för gammal, men jag ska tänka lite till på det innan jag gör det.


När tjejerna gått hem så stack Patricia ut för att åka fyrhjuling med Anton.


Johan börjar bli mer förkyld, går och nyser och snyter sig så nu ska han väl ta över bollen från Moa.  




Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards