En vanlig dag hos oss...

Direktlänk till inlägg 26 november 2011

Tävling i Åsbo

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 26 november 2011 22:30

Vaknade som vanligt alldeles för tidigt för att vara helg. Förmiddagen gick till att tvätta, småplocka undan lite.


Moa och Johan körde först till jobb för Johan hade fått ett jourjobb. Sen körde de vidare till Väla och Moa köpte en jacka som hon sett på MQ och som hon jättegärna ville ha. De hade sänkt den till halva priset så hon utnyttjade ett av sina presentkort samt la lite kontanter.


Patricia fick skjuts hem av Anton, som skulle fixa med bilarna.


Patricia och jag körde till stallet och fixade till Seline och sen körde vi till Åsbo ponnyklubb för julahoppet.

Vi kom i god tid och hann ta det lugnt en stund. Kollade lite på klassen innan, gick och tog en sillamacka.

Sen fixade vi till Seline och Patricia hoppade upp och red till framridningen och jag gick till ridhuset och frågade vilket nummer de kallat in så var det nr 26, Patricia hade nr 34. Alltså tyckte jag att det inte var någon panik, men när jag kom till framridningen som är utomhus så sa Patricia att hon blivit uppkallad redan!!!

Hon travade och galopperade fram Seline rätt så snabbt, upp till ridhuset och där mötte Frida upp som skulle hjälpa Patricia att hoppa fram. De tjejerna som hade hand om framridning/hoppningen hade inte synkat varandra så det var helt fel på det. Patricia hann i alla fall hoppa fram. 

Sen gick jag och Frida in och kollade Patricias ritt. Det var väldigt rörigt när hon kom in och skulle starta för det var ingen som visste vilken ryttare som skulle in eller vilken som skulle starta först, så rörigt ja!!!


Underlaget är under all kritik, djup och gropigt och det är inte bra, Seline gillar det inte alls, men vi kan inte komma ihåg att det var riktigt så här dåligt de andra åren vi varit där. Men de får inte fler besök av oss innan de fixat underlaget i alla fall.

Patricia startar och hoppar ettan och tvåan hur bra som helst, kommer till kortsidan där det är väldigt dåligt underlag, djupt och halt. Seline går lite i botten (blir som en tax, korta ben och lång kropp=) ) och har svårt att komma igång ordentligt igen innan hindret kommer så hon ångrar sig och hoppar inte utan stannar, Patricia faller fram på halsen och då backar Seline och Patricia ramlar av ner i hindret. Slår i handen och höften, men går ut från ridhuset, lite haltande, men det blev bättre innan hon kommit ut.

Väl ute så stod Lena och väntade på henne och undersökte henne, hittade inget konstigt så jag sa till Patricia att hoppa upp igen och gå ner till framridningen och hoppa lite där igen för att känna sig för lite. Och för att hon ska ha en bra känsla innan vi lastade och åkte hem.

Patricia tyckte ändå att Seline kändes fin det lilla hon hann hoppa så hästen är inte till salu vilket jag trodde när hon ramlat av...


 

Maja hoppade Fridas häst nu när Frida är lite tjock om magen=)

   

Kom till stallet och där stod Johan och väntade på att köra hem Patricia. Hon skulle snabbt hem och duscha, sen hämta Naemi på väla där hon jobbat på dagen. Sen vidare till skolan på middag och öppet hus. 

När hon var klar där så körde hon hem till Anton och åt julmat!! Så hon måste ha blivit mätt denna kväll.


När jag var klar i stallet så körde jag hem och duschade, sen körde vi tre ner till Billeberga på ärtsoppekväll. Gott och mätt blev man. Körde hem vid 22 tiden ca, då vi var så trötta och sega.

             

 
 
Karja

Karja

29 november 2011 12:53

va fina dom va tillsammans och hoppa fint =) skönt att hon inte skadade sej

http://www.myonelife.nu

 
Ingen bild

Gisela

30 november 2011 21:19

Tack! Ja det var skönt att det inte blev några skador... =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 1 november 2012 21:49

Idag träffade vi de nya ägarna till vårt gamla hus i Rydebäck o fick lämnat över nycklarna. Känns otroligt skönt! Nu kan vi äntligen lägga fokus på vårt nya:)...

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 13 augusti 2012 06:27

Moa hoppade Belino på en pay and ride i Viarp. idag hoppade de en hel bana på 70 cm o gjorde det riktigt bra =)...

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 12 augusti 2012 17:01

Årliga Lisebergsturen... härligt väder o då måste man åka en runda m kållerado =D...

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 5 augusti 2012 16:29

Då var kontraktet skrivet på gården!!!! Så himla gött!! Efter träffen hos mäklaren så körde vi till gården o kollade lite på vilka saker som säljaren skulle lämna kvar eller slänga. Ja det känns så bra att vi ÄNTLIGEN ska flytta till gård....

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 5 augusti 2012 14:57

Då gav vi oss av hemåt, vi gick först in på tändsticksmuseet, sen radiomuseet o när vi var klara i jönköping så körde vi till Grimeton vid varberg. Gick en guidad tur där. Som sista stopp körde vi inom ullared!! Hann inte gå så länge där eftersom Mo...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards