En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg under maj 2009

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 11 maj 2009 17:45

Då testar vi igen då.... jag satt och skrev vad som hänt under dagen och vad händer.... jo skiten bara slänger ut mig!!!***arg****

Så nu blir det en kortare variant... eller vad jag tycker i alla fall =))

Datan på jobb har också varit helt knäpp idag, allt har tagit såå lång tid så man håller på att bli helt nipprig...

Hämtade Patricia på skolan strax efter 12 för hon ville äta med mig på middagen. Skolan har som vanligt inte speciellt god mat.

Kl 13.20 var det röntgen för att ta några bilder på hennes armbåge. Det gick väldigt fort så vi var klara redan kl 13.30 Vi gick upp till mitt jobb för att sitta inne på lasarettet i 1 timme och 45 minuter kändes inte lockande. Jag hann få undan mer än jag hade tänkt idag så det känns väldigt bra. Jag trodde att jag skulle behöva jobba över imorgon, men som det känns nu så behöver jag inte göra det. Det är SÅ SKÖNT!!!

Kl 15.15 var det ortopedmottagningens tur. Där får man alltid sitta och vänta... väl insläppta på ett rum så var det ytterliggare vänta. När väl läkaren kom in, som även han faktiskt var mänsklig, så tog det väl max 2-5 minuter.

Patricias fraktur läker fint och hon får lov att göra så mycket hon själv känner att hon kan utan att det gör för ont. Fick till och med börja rida om hon inte tänker ramla av ;))

Men vi väntar nog med det några veckor till känns det som för mig i alla fall.

Moa hade Gon med sig hem efter skolan idag och när hon åkte hem så sprang Moa upp till Rebecka.

När vi kom hem körde Johan, Patricia och Liza till The tivoli eftersom de skulle hjälpa till att ställa fram alla instrument och spela in sig inför kvällen.

Så om ni nu har tid och lust så kom gärna och lyssna, för de är faktiskt jätteduktiga. Sista spelningen med klassen så det känns nog lite speciellt.

Kl 19 börjar nog insläppet, brukar vara så i alla fall.

Kul om vi ses!!


När vi kom hem från Tivoli, så fick Moa sätta sig och skriva på sitt svenska arbete. Hon hade skrivit nästan en sida, men skulle till imorgon ha skrivit 3 sidor. Och det fick hon reda på idag, så hon blev som vanligt väldigt stressad över detta. När vi kom hem fick hon först att äta, sen satt hon sig och skrev och det gick undan, sen la hon sig och fortsatte skriva. Nu har hon bara en halv sida kvar och den gör hon imorgon bitti. Hon är väldigt duktig, men tyvärr stressar hon upp sig för hon vill inte göra fel. Rädd att läraren ska bli arg på henne. Hon sköter sig alltid och det vet lärarna också, men hon själv vill bara vara ännu bättre. Hur gör man för att få bort detta från henne??? Man behöver inte vara bäst i allt, eller hur!!


Moa skulle hem till Gon så Johan körde först henne sen körde han själv till glumslöv backar och gick en rejäl fotorunda.

Patricia och Anton sov "bara" till kl 1 idag....

Själv cyklade jag till stallet där jag hade stämt träff med Mia och Malin. Efter våran ridtur på 2½ timme så cyklade vi hem till Mia och Olof för att fika liten.

Johan körde Moa och Gon till Dunkers för de hade öppet hus för barn som är intresserade av att börja dans, spela eller annat.

Senare på eftermiddagen cyklade jag hem och kom hem till framdukad middag som bestod av Nypotatis och sill. Och det var ju bara hur gott som helst... Jag skulle kunna äta detta flera gånger i veckan. Så jag, Patricia och Anton skarpade ur kastrullerna =)

Efter denna goda middag så började Patricia och Anton städa i hennes rum. Var verkligen behövligt. Till och med så att de bäddade om, var också på tiden.

Johan sprang över huset med slangdraken och jag gick ut och röjde i trädgården liten stund.

Moa hade Gon och Emma här så det cyklade runt i rydebäck och kom hem och hämtade lite mackor för att fika någonstans i rydebäck.


Glöm nu inte Patricias sista spelning på The tivoli scen Cirkus kl 19 imorgon.

Patricia tror bara att hon kommer att spela keyboard på en låt och förhoppningsvis fixar hon trumma i en låt. Beror på dagsformen med armen. Men har ni tid och tycker det är kul att lyssna på lite musik på kvällen så kom och lyssna. Är mest åt Rock hållet, men är några lugnare låtar också. Rätt blandat brukar det vara. Varar i 2 timmar ca.

Ses kanske!


Johan körde Moa hem till Gon, för de skulle åka med Gons mamma till stan och handla lite. 

Johan, Patricia, Liza och jag körde till center syd. Jag och Johan köpte gympaskor på en sko-outlet så att vi kan gå igen utan att få ont i fötterna.

Patricia och Liza gick loss på center syd, hittade lite kläder. Kanske till och med att Patricia hittade skolavslutningsklänning. Hon köpte den och får väl prova den för att se om den känns bra.

Jag hämtade Moa och Gon hemma hos Gon på eftermiddagen. De ville grilla med oss och vara här ett tag på kvällen.

Vi hade köpt lite nypotatis när vi var i lödde och vi åt den till det grillade och det var sååå gott.

Jag körde till stallet och red ut en runda.

Senare på kvällen körde jag och Moa hem Gon.


Ja det straffade sig att komma så sent i säng som vi gjorde igår. Jag hade hur svårt som helst att komma upp.

Och problemet var ju att jag köpte 4 st pocketböcker på väla igår och började läsa en på kvällen och den var så lättläst och intressant så jag kunde inte lägga den ifrån mig. Det är illa när man hittar såna böcker, framförallt när man MÅSTE sova.

Johan körde in mig till stan för att sen själv köra till väla för att kolla deras brandlarm tillsammans med några arbetskamrater. Han har ju egentligen frifredag, men ville följa med på detta.

När han kom hem fick han ett telefonsamtal från leverantöre av objektivet som undrade om han var kvar i Göteborg!!!?? Hallå!! Det var igår han var där. Ja ja de kom i alla fall till slut fram till att leverantören skulle skicka ett nytt objektiv och Johan skickar tillbaka med vändande post det objektivet som han redan har.

Idag fick jag stänga telefonen vid ett längre tillfälle på dagen, för det bara ringde hela tiden och jag måste få en chans att jobba undan nu. Killarna bara klagar på att jag inte svarar så då är det bättre att jag stänger den så får de en tid när jag är tillbaka.

Patricia var hos sjukgymnasten i Rydebäck för att få lite nya övningar för armen och hon tyckte att det var rätt ok. Sjukgymnasten tror på att hennes arm ska läcka snabbt eftersom hon har sluppit gips och kan använda armen skapligt redan. Ung och bra läkekött...

Moa följde med Gon hem efter skolan, de är lite som ler och långhalm just nu. Det är jätte kul att de har funnit varandra så bra.

Johan körde mig till stallet efter att han hämtat mig på jobb först. Under tiden jag var i stallet så körde han till Bauhaus för att lämna tillbaka våra grästrimmer som han fick i julklapp. Tyvärr så hade hans föräldrar inte kvar kvittot så de på Bauhaus ville inte kännas vid den, även om det står när den levererats till dem och serienummer och allt. Så Johan ska ringa något nummer som han fick av dem för att se om det går att lösa ändå.

Sen körde han och hämtade några landgångar till oss. Vi blev sugna på det ikväll. Hämtade Moa och mig på vägen hem. Patricia och Anton hade varit hemma en stund och satt och var jättehungriga.

Sen var det så mycket fredagskväll som det bara kunde bli.

Patricia och Anton stack iväg en runda och de kan inte ha hunnit vara iväg mer än 20 minuter innan himlen öppnade sig. De körde moppen borta vid ättekulla och fick åka in på macken och ta skydd under den värsta skuren.

Nu är det tid för mig att gå och lägga mig, ögonen korsar varandra... GÄSSSSSP!!! Sov gott!

Johan gick av jouren och direkt efter det körde han och en arbetskamrat till Göteborg för att gå på Elmässa och även förhoppningsvis lämna kamera-objektivet direkt till leverantören. Johan har mailat att de skulle höra av sig till honom så kunde han komma själv och lämna in och hämta nytt.

Jag körde Patricia, Moa och Liza till skolan. Moas klass skulle ha Skol-OS, men Moa skulle inte vara med eftersom hon varit sjuk.

Patricia och Liza skulle spela med sina profil-klasser på Ättekullaskolan under dagen. Fick sms av Patricia under dagen och hon tyckte att det var den sämsta av den sämsta publik de någonsin spelat för. De bara satt och satt....

Hade faktiskt en hel dag på kontoret utan möte, men blev ändå så störd av samtal och folk som sprang på mitt rum under hela dagen. Att vara borta 2 dagar och sen tro att man kan komma tillbaka och få arbetsro, det finns verkligen inte... Det är synd för man blir så stressad och okoncentrerad när man ska utföra sin arbetsuppgifter. De bara samlas i högar och till slut vet man inte vad man ska börja med. Jag stannade kvar liten stund extra och det gör sååå mycket att få sitta kvar efter 16, då de flesta lämnar jobbet.

Sen gick jag ner på stan där jag skulle träffa 3 st fd arbetskamrater och så en som arbetar på kontoret idag. Vi skulle träffas på Waynes och när jag kom ner dit så var Stina där inne så jag gick in och pratade med henne medans jag väntade på de andra. Och jag som trodde att jag var sist som vanligt, men inte den här gången, jag var minsann först och då skulle vi träffas kl 17 och jag var där kl 16.55, de andra dök upp någon gång strax efter 17. Imponerad!!??? Ni som känner mig vet ju att jag aldrig kommer i tid. Det kvittar hur jag planerar så blir det ändå i sista sekund. Vet inget som är så tråkigt som att sitta och vänta. Tid är till för att användas och inte sitta av ; )

Vi hade väldigt trevligt tycker jag i alla fall. Vi åt varsin sallad och satt och snacka. Kul att träffa de andra och höra vad det gör idag och så. Var väl där i ca 2 timmar. Och vi kom på under tiden vi satt där att det inte var Waynes vi var på utan Grand Cooffe!?! Waynes hade tydligen flyttat till Rådhustorget, men det var denna lokalen vi hade bestämt, så det kunde ju kvitta.

Johan kom och hämtade mig på Knutan, körde och hämta Moa och Gon för att sen köra hem och hämta en pluggande Patricia. Det var VIP-kväll på väla mellan 20.30-23.00 så vi bestämde oss att åka dit en runda.

Patricia hittade lite kläder på Gina, men Moa hittade ingenting. Vi köpte även ett armbågsskydd till Patricia som hon kan ha på sig när de ska spela på måndag. Hon ska i alla fall försöka spela trummor i en låt som Liza ska sjunga i. Annars ska Liza försöka spela trummor i de låtarna som Tizan skulle spelat trummor på. Ja vi får se hur det blir.

Körde från väla kl 22.45 och då var vi alla rätt trötta faktiskt. Skjutsade först hem Gon sen var det full fart hem och i säng.

Positivt: Kul att träffa gamla arbetskamrater

Negativt: blev för sent i säng....


Johan har lite ont i halsen och jag nyser och det sticker i näsan.

Patricia nös och snöt sig hela morgonen. Såg allmänt hängig ut, men åkte med när jag körde dem till skolan.

Moa var mycket piggare idag och ville till skolan. Så så blev det.

Under förmiddagen fick Patricia åka hem igen, för hon hade ont i huvudet och kändes sig allmänt genomförkyld. När hon kom hem hade hon sovit i 4 timmar, sen var det soffan och en go bok och lite data på eftermiddagen och kvällen.

Det hade gått bra för Moa i skolan under dagen. Kändes sig väl lite trött, men hon vill ändå till skolan imorgon igen.

Johan tycker att linserna han fått inte är riktigt bra så han hade fått ny tid hos optikern idag för att prova ut nya. Och de var mycket bättre.

Som vanligt stall på kvällen och Johan körde in till jobb och avslutade sina arbetsordrar och tvättade och tankade upp jourbilen. Han går av jouren imorgonbitti och ska sen till Götebort på elmässa hela dagen.

Johan körde Moa till mormor tidigt på morgonen eftersom Moa fortfarande känner sig hängig och inte orkar gå till skolan.

Jag skulle till Malmö på utbildning hela dagen och Johan skulle till Lund under förmiddagen så vi behövde hjälp med Moa.

Moa och mormor hade sytt grytlappar och gardiner till mig som jag ska ha på jobb. Tack så mycket!!

Idag var det lättare på utbildningen, var inte så trött som igår.

Tog tåget hem lite tidigare så jag var hemma redan kl 17, det var skönt. Johan körde och hämta Moa på eftermiddagen hos Mormor och morfar.

Jag körde till stallet och fixade vad som skulle fixas där. Och när jag kom hem var Moa såå rastlös och ville försöka gå till skolan imorgon.

Patricia kan röra armen lite bättre idag ser det ut som, men hon har förstås ont fortfarande. Men nu är det hennes tur att bli förkyld, näsan rann hela kvällen. Och Moa känner sig bättre och det är ju skönt.

Johan stannade hemma med Patricia och Moa för Moa känner sig fortfarande hängig och Patricia har för ont i armen. Hade både idrott och musik idag och det är inget hon kunde vara med på ialla fall.

Jag tog tåget till Malmö där jag var på utbildning i Praktisk redovisning II.

Jag var så seg hela dagen, det tog nog rätt hårt på mig det som hände igår så jag kände mig lite dåligt närvarande emellanåt.

Hem och Johan hämtade mig på stationen. Har varit sååå kallt idag och blåsigt. Så jag var jättetacksam att jag slapp gå i detta vädret.

Körde upp och kollade Seline och fixade med det som skulle fixas. Mia hade redan mockat och satt vatten till Seline, så jag hade bara Odessa att sköta. Kände över Seline och hon kändes bara lite svampig i höger knä, annars verkade hon må bra.

Hem och soffläge!!!!

Moa hade varit hängig och trött hela dagen så hon får vara med mormor imorgon eftersom jag har en utbildningsdag till och Johan ska på möte i lund på förmiddagen.

Patricia har varit uppe hos sjukgymnasten och lämnat in remissen och träffat en sjukgymnast som gav henne lite övningar för armen. Ska tillbaka på fredag och få fler övningar och hjälp med armen.

Hon kunde röra på den mer, men det gör fortfarande ont och är svullen en del. Tar väl ett par dagar till innan svullnaden har gett med sig.

Körde Johan till Gert för att hämta jourbilen och sen hem för att hålla kväll.

Imorgon ska Patricia till skolan och så får vi hoppas att hon kan skriva hela sitt nationella matteprov...


Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards