En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 3 juli 2010

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 3 juli 2010 23:00

Patricia och Anton körde till hagen och fixade iordning Seline. Jag körde till stallet och kopplade släpet.

Johan blev hemma för att komma upp senare. Moa orkade inte följa med på tävlingar idag, alldeles för varmt. Hon gick ner på stranden tillsammans med Rebecka istället.

Iväg till Herrvadskloster för tävling vid middagstid. Jisses så varmt det var. Ca 30 grader, men som tur var så fläktade det lite i alla fall.

Vi kollade lite på unghästarna i klassen innan Patricias klass skulle börja. Ut med hästen och på med kläder och så iväg på framridningen. Var jätte fin på framridningen, såg väldigt pigg och fräsch ut.

Malin hjälpte henne att rida fram, alltid bättre med någon annan än mamma =)


In på banan och då hade Johan kommit och stod laddad och klar med kameran. Malin filmade och jag fotade lite, fast helst vill jag kolla utan kamera framför näsan.

Var en väldigt fin runda de gjorde, gick inte så fort, men det är inte meningen just nu. De gick runt banan med en dubbelnolla och när allt var klart så kom de på 30;e plats av 67 startande så det var väldigt bra med tanke på att hon red en säker runda.

          

Eftersom det gick så bra så efteranmälde vi till 1.10 också, men tyvärr så gick det inte så bra. Det var alldeles för varmt för både häst och ryttare. Framförallt för ryttaren. Patricia blev tillsagd efter första ritten pga att hon red i kortärmad tröja. Vi hade missat att om man är under 18 år så får man inte rida i kortärmat. Alltså fick hon låna Malins kavaj i andra klassen, plus att hon har västen utanpå. Gissa hur varmt det blir!!!!!!!!!!!!

Alltså orkade Patricia inte rida fullt ut och Seline stannade på 3 st hinder av 5 språng. Blev diskade, men det gör inget, för första rundan var kanon.

Spolade av Seline med slangen och det tyckte hon var så skönt. Hon riktigt njöt av det.

Lastade och hem, då visade bilen 31 grader, men det sjönk till 28,5 när vi kört några kilometer.

Imponerad av att hästen orkade hoppa gång nummer 2.


Till stallet och Patricia skrittade ner Seline till hagen och jag fixade Curre och Belino under tiden. Fyllde på vatten och kollade så att de såg hela ut.


Hämtade Patricia i hagen och sen till affären för att köpa lite sill och potatis. Hem och lagade mat medans Patricia och Anton slängde sig handlöst i poolen. Johan stannade kvar i Forsmöllan och fotade lite på vägen hem.

Moa var hos Miche på kvällen.


Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards