En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 25 juli 2010

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 25 juli 2010 22:30

Efter allt plock och fixande med djuren så satt vi i bilen kl 10.05 Vi hade sagt kl 10.00 så vi höll ju faktiskt nästan tiden =) Surprise!


Första stoppet blev vid Förmedlingscentralen... oj så stort det har blivit. Sist jag var där så var det mest begagnat och lite nytt, men nu var det nästan tvärtom tyckte jag.

Handlade lite smått och gott, gick sen in och åt lite pölse med mos och äggakaka och bacon.

Körde vidare till Tykarpsgrottorna där Johan och tjejerna gick in.

        

 Jag är ju inte så glad att gå in i grottor om de är trånga och eftersom vi inte visste hur det såg ut så hoppade jag över det. Satt kvar i bilen och fixade lite med mina bildmappar i datan. Blir ju aldrig färdig att göra det annars.


Sen körde vi i ett sträck det sista som var kvar, typ 20 mil (hade kört ca 10 mil)


Kom fram och checkade in på hotell Scandic Kalmar väst. Och så var vi hungriga igen så vi åkte in i centrum för att leta upp en kinarestaurang eftersom det var det vi var sugna på.

Gick och gick och hittade bara pizzerior eller pubar. Johan fångade en man som kom gåendes och frågade om han hade någon som helst aning. Och jo minsann och då han hade koll. Vi hittade en kina-restaurang en bit ifrån där vi gått och letat tidigare, så klart! Ming Palace hette stället och vilken trevlig personal och väldigt god mat måste jag säga. Och MYCKET mat... vi fick in för minst lika många till...


När vi väl kunde rulla ut därifrån och tallrikarna fortfarande halvfulla så gick vi och handlade lite dricka och så på coop, sen till bilen och lastade av det vi handlat.


Tog en promenad bort till Kalmar slott för att reka läget inför morgondagen.


    

 Ville kolla lite tider för guidning och så. Gick runt slottet och in på gården och tjuvkikade lite.

Sen tillbaka till bilen och ett försök att hitta tillbaka till hotellet. Gick efter lite diskussioner om vilket håll vi skulle åt. Idag var det Patricia som räddade oss =) =)


Upp på hotellrummen och slappade!!!! Läste lite om Kalmar för att se vad mer vi kan hitta på.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards