En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 12 juli 2010

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 12 juli 2010 22:43

Undra när man ska lära sig???? Är gammal, men inte ett dugg klokare!!!

Hur skönt har det varit att sova på rygg i natt liksom??? Nä inte alls om jag säger så. Känns som att jag har haft fullt med sand i hela sängen, men se det har jag inte haft. Nä för jag har bränt heeeeela min rygg!!!!!!!!! Suck, så trött jag blir på mig själv. Jag VET att det blir så här varje år, men ändå ska man BARA ligga en liiiiiten stund till på stranden. Straffet är en natt med otroligt dålig sömn.


Ja ja så är det och tydligen så ska jag inte lära mig detta... kanske nästa år eller nästa eller nästa eller kanske rent av.......... ALDRIG!!!!!!!!

Säger till tjejerna "smörj er nu så att ni inte bränner er", men själv då, nä för jag känner ju ingenting, just då JAAAAA!


Hur varmt och kvavt som helst på morgonen när vi körde till jobb och solen värmde på bra där jag hade bränt mig, så det var full fart in på kontoret och där har jag sen suttit heeela långa dagen, med undantag på middagen som jag åt i matsalen inne på lasarettet. Och då måste man lämna kylan en stund för att komma ut och få en chock över hur varmt det egentligen var. Man tappar greppet när man sitter inne i det svala rummet.

Men jag vill verkligen inte klaga på värmen, bara att idag var det lite jobbigt eftersom ärthjärnan inte tänkte till igår.


Har fått undan massvis med problem idag, känns så himmelens bra när man går hem och vet att man har gjort allt det där som man bara skjuter på hela tiden. Så nu har jag inte många såna saker kvar. Härligt!

Satt lite längre idag för att känna att på fredag kan jag kanske till och med få gå hem lite tidigare eftersom det är min sista dag innan SEMESTERN!!!! =)


Moa blev hämtad av Björn och Cornelia vid 9-tiden, sen har hon varit där hela dagen. Badat och myst med kusinerna.

Hon och Björn kom hem hit en kort stund för att packa väska till Moa. Hon ska sova hos dem i natt, sen ska de iväg och campa imorgon. Så tidigast på onsdag får vi träffa henne igen =/. Fast jag vet ju att hon tycker detta är jättekul att få vara med dem, och hellre det än att hon ska sitta hemma och bara vänta på att vi ska komma hem. Visst hon har kompisarna och så, men lite vuxenkontakt är ju rätt bra.


Patricia och Anton hade varit och badat en stund, tror vid havet, eller kanske i våran pool, ja jag vet inte så noga. Sen hade de varit hos farmor och sen hos GT.

Patricia har inte mer jobb så nu driver de rundor igen. Hon har bestämt sig för att skriva sitt CV för att kunna söka andra mer välbetalda jobb och det gör hon rätt i.


Moa och Björn var uppe och kollade till hästarna och Moa hade lyckast att smörja Selines såriga mule. Hon tål inte solen, eller hennes mule tål inte solen, så vi måste smörja hela tiden med solskydd!


Nu på kvällen är det fortfarande 27.5 grad varmt och vi har öppnat allt som går att öppna i huset för att få in så mycket kyla ??? som möjligt. Vi har ca 30 grader i huset och sova i det går verkligen inte.

Så ja, men får väl gå och pyssla en liten stund till innan det går att rasa i säng för att få någon eller förhoppningsvis några timmars sömn.


Go natt!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards