En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 17 juli 2010

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 17 juli 2010 20:42

Sovmorgon... såååå skönt!

Upp och åt frukost för att sen köra till stallet och hämta saker som skulle med till hagen. Till hagen och fixade till Seline, under tiden Johan körde och hämtade släpet.

Idag bar det av till Frosta vid Hörby för hopptävling.

Nåt som är väldigt bra är att många av ridklubbarna har är en online-startlista så att man kan följa hur det går under hela dagen. Och det var väldigt tur idag för vi hade räknat med att Patricias klass skulle starta vid 13-13.30 ca, men när vi kom till hagen kl 11, så såg vi att det bara var en timme kvar på klassen före Patricias klass.

Full fart kan jag lova, körde på så fort det bara gick och eftersom vi aldrig varit i Frosta tidigare så skulle vi så klart köra lite fel, är väldigt bra när man inte har tidsmarginaler att ta av.... suck!

Patricia fick byta om i bilen medans vi körde, vi hade ju tänkt oss nästan 30 minuters vila på tävlingsplatsen, bara vara och kolla runt lite, men icke att det blev så.

Malin fick guida oss sista biten och sen mötte hon och Camilla upp Patricia och de gick banan tillsammans. Under tiden fixade jag Seline och ut med henne och upp med Patricia och sen framridning.

Kl 12.50 startade klassen så det blev faktiskt 30 minuter mellan klasserna vilket det inte hade varit tidigare på dagen. Skönt att vi hann och att Patricia fick gå banan med M och C.


Seline var jättefin på framridningen, men tyvärr så var hon inte så positiv på tävlingsbanan... Stannade på första hindret, och sen 2 ggr på 6;e hindret så de blev uteslutna.

Men de hindrena hon hoppade gjorde hon väldigt bra.

Vet inte vad man ska tro, men det var fruktansvärt varmt och klibbigt och hästen var helt genomsvett efter ca 30 minuters ridning. Så jag hoppas att det var det som blev fel idag.


    


Tillbaka till hagen och fixade vad som behövdes där.

Hem och Patricia slängde sig i duschen för hon skulle ta bussen tillsammans med Liza till Viiiken och hälsa på Naemi.

Johan stack iväg och fotade på eftermiddagen uppe vid Ljungbyhed.

Moa ringde och frågade om hon fick sova en natt till hos Gon och ja... vad säger man? De har sommarlov och får ju passa på att bara vara!


Själv så tvättade jag, plockade undan allt, som konstigt nog bara hamnar på fel plats. Ingen känns vid att detta händer så vi har nog "spöken" hemma hos oss.


Sen var det uteplatsen för att blogga igen några dagar. Jag slarvar med det och sen att komma ihåg vad som hände igår.... jag ni det är minsann inte lätt =)


Go kväll!


Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards