En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 6 juli 2010

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 6 juli 2010 22:09

Patricia kom iväg som hon skulle även den här morgonen. Imponerande att hon kommer upp vid 4.30 varje dag och cyklar iväg för att ligga på en åker och plocka jordgubbar. Det är väldigt duktigt av henne.


Anton mådde mycket bättre idag, men har lite träningsvärk i armarna.


Moa var på Liseberg från kl 11 till 22 och var helnöjd med dagen. Hon skulle sova hos Miche i natt eftersom de kommer hem så sent.


Varit lite gråväder idag, men solen har tittat fram flera gånger, dock bara varit ca 20 grader, så det är ju kallt om man jämför mot tidigare dagar.

Det kom lite regn hos oss i natt, men vi skulle behöva mer. Vi har nog inte klippt gräset på 2-3 veckor, skulle kanske behöva toppas lite, men mer är det inte.


Det är några gram lugnare på jobb just nu, men det pratar vi inte högt om för jag vet vad som väntar nästa vecka som är min sista arbetsvecka innan semestern. Då är det mycket som måste vara klart eftersom jag inte har någon direkt ersättare. Har snackat snyggt hos några av killarna som kommer att hjälpa mig med det allra viktigaste. Tur att man har pålitliga och snälla arbetskamrater som ställer upp. Det tackar jag ödmjukast för. För annars hade jag nog inte fått min semester när jag ville, (som vanligt då).


Skönt att hinna småpilla lite och trixa lite med annat smått och gott, sånt som man inte hinner med annars.


Patricia och Anton var ute och körde moppen en stund på eftermiddagen och efter vi ätit sill och potatis, jag vet igen!! men det är ju så himla gott, så hoppade Anton i våran lilla pool. Jag och Patricia satt och huttrade under tiden. Såg inte skönt ut! Alldeles för kallt i vinden för att vi ens skulle vilja klä av oss.


Jag körde till stallet och skulle rida ut en stund. Och precis när jag hämtat Seline i hagen så kommer Monica och är också ridsugen, så vi fixade till våra djur och red ut ca 1 timme. Jag testar ett nytt bett på min häst och det är nästan så att jag blir religiös. Det fungerar så bra, nu är det ingen dragkamp längre och det är heeeeelt underbart.


Hem och satt på uteplatsen och bloggade en stund på kvällen.


Men nu är det tack och gonatt!


Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards