En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 20 juli 2010

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 20 juli 2010 23:30

Fruntimmersveckan och alla som fyller år... Idag är det en fd klasskompis/kompis som heter Johanna som fyller år. Tyvärr umgås vi inte längre, och det är pga att vi inte bor i samma län sen 26 år tillbaka... oj är det så länge sen vi flyttade till skåne!!

Grattis Johanna!


Det var meningen att Patricia skulle följa med upp till stallet, men när hon kom upp så mådde hon dåligt. Suger i magen i mellangärdet och illamående. Så hon fick bli hemma.

Jag och Moa körde upp till stallet och tog hand om Bellino och det var dags att krypa upp på ryggen igen. Idag provade vi även med ett träns och fy för bubblan så läskigt skräp som kom in i munnen. Men Bellino var jätteduktig.

Skrittade runt flera varv och han bryr sig absolut ingenting. Sen sprang Moa runt med honom och även det gick jättebra. Annars brukar han inte vilja springa, men idag pinnade han på efter henne. Och så sprang de över lite bommar och han travar inte över utan han hoooppar över. Så söt!


  

När vi kom hem så gjorde vi oss iordning för att gå ner en stund till stranden. Vi fick skjuts ner eftersom Patricia inte vågade gå så långt pga att hon fortfarande kände sig lite yr. Men till stranden ville hon =)

Johan och Moa skulle köra och köpa virke till kaninhinder och sen körde de och handlade för att göra sallader som de sen kom ner med till stranden.


Johan gick hem för att köra och fota en stund. Moa blev kvar på stranden så hon och jag gick i badade 2 ggr och först kändes det kallt, men det var riktigt skönt. Svårt att gå upp när det är så skönt!

Anton kom ner och hämtade Patricia, de gick hem och badade en stund i poolen istället.

Jag och Moa låg kvar rätt så länge på stranden för det var perfekt väder, inte för varmt, lite vind och superskönt i vattnet.


Hem och grillade kött på kvällen. Moa och Johan började bygga lite på kaninhinder.


Satt ute på kvällen med våra datorer =)

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards