En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 7 juli 2010

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 7 juli 2010 22:45

Inte så att jag önskar livet av oss, men nu är det så nära semestern att jag redan, en vecka för tidigt, har börjat räkna ner.....

Den här veckan är rätt så soft, hinner få undan massa gammalt och jag tror att jag ska hinna få undan det innan jag går på semester. Hoppas det i alla fall.

Det är skönt att komma tillbaka och bara ta 4 veckor gammalt jobb och inte flera månader tillbaka. Sånt skrot som jag nu har arbetat ifatt med nu under några veckor. Det känns så skönt att få tomt, eller jag tomt och tomt, men grepp om vad jag har liggande. Har inte haft det på hela våren.

Glömmer bort en massa saker som skulle varit klart och så. Det känns inte bra för mig. Har varit rätt så ostrukturerad, vilket jag lätt blir när det blir för mycket. Ja ja, tjat tjat...


Körde hem och hämtade upp Moa, Patricia och Anton, körde till stallet för att hämta upp Malin och Nellie, körde till hagen och hämtade in hästarna. Björn skulle precis rida så vi fick ta med oss Tensan till stallet under tiden vi skulle iväg.

Medans de gick upp med hästarna till stallet så körde jag, Moa och Anton till stallet och kopplade släp och hämtade lite saker i stallet som skulle med.

Idag var det strandväder och vi hade ett väldigt stort behov av att få rasta hästarna och oss på Sibirien en stund på kvällen.


Vi kom inte iväg förens kl 19.30 och så tar det ca 40 minuter att köra, men det är det värt. Var på stranden vid ca 20.30 tiden. Patricia och Nellie började rida längs vattnet och sen blev det en snabb galopp på vägen tillbaka.

Av med sadel och ut i vattnet för att simma en stund. Patricia var nöjd och kom upp med Seline som kunde rulla sig en stund, vilket är ett måste i hennes liv. =)

Malin red iväg på Odessa ett tag och Seline verkade lite sugen så Patricia sadlade på igen och red iväg. Det blev några galopprundor till, dock inte så långa sträckor.

Vi andra satt och bara hade det så gott på stranden, fikade lite och snackade skit. Härligt med sån mystid.!! Man har det alldeles för sällan känner man när man väl sitter där. "Detta måste vi göra oftare". Jo eller hur!

Kass bara att man glömde kameran, för det var så himmelskt fint, men ja nästa gång så är den med igen (hoppas jag)


Kom tillbaka till stallet strax innan kl 23, då gick vi ner med alla 4 hästarna till sommarhagen. Vi var 6 st med 4 hästar som gick mitt på vägen och väckte upp allt runt omkring oss.... kändes det som i alla fall. Det var ju så tyst och så alla dessa hovar som smattrar när de steppar fram.

Johan var snäll och kom upp och hämtade upp Patricia och Anton efter att vi släppt ut hästarna. Patricia skulle ju upp om 4 timmar och Anton var tvungen att komma hem och ta sin medicin. Vi andra gick tillbaka till stallet och det var faktiskt rätt så skönt även den här kvällen.

Tack och go natt!



Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards